Județul Bihor - Consiliul Județean
logo

Calendar evenimente

Meteo

Programul autobuzelor

Programul autobuzelor

Curs valutar

BNR 17.01.2019
eur

1 EUR

usd

1 USD

gbp

1 GBP

huf

100 HUF

= 4.6890 RON

= 4.1126 RON

= 5.2962 RON

= 1.4591 RON

Hărți

harta Bihor Harta digitala Consiliu Judetean Bihor

În atenția operatorilor economici interesați să depună oferte în cazul achizițiilor publice derulate de Județul Bihor sau a tuturor celor interesați de vizualizarea achizițiilor publice derulate de Județul BihorOperatorii economici interesați să participe la procedurile de achiziție publică organizate de Județul Bihor nu au obligația de a fi înscriși pe site-ul www.e-licitatie.ro decât în situația în care doresc să participe la o procedură de achiziție publică derulată online.

Astfel, site-ul www.e-licitatie.ro permite accesarea informațiilor fără a fi nevoie de autentificare. Însă, fără respectarea unor pași, accesul la informație poate părea la prima vedere dificil. Vom prezenta mai jos pașii de urmat in cazul procedurilor derulate de Județul Bihor, in speranța ca vom putea veni in întâmpinarea operatorilor economici care încă nu sunt obișnuiți cu site-ul www.e-licitatie.ro, precum și a persoanelor interesate de derularea procedurilor de achiziție publică organizate de Județul Bihor.ACHIZIȚII DIRECTE


Județul Bihor – Consiliul Județean postează achizițiile directe pe site-ul www.e-licitatie.ro (S.E.A.P.), la secțiunea Administrare - Publicitate-Anunțuri.

Pentru operatorii economici/persoanele fizice interesate care nu au cont pe site-ul www.e-licitatie.ro, pașii pentru accesarea anunțului sunt următorii:

Accesarea site-ului www.e-licitatie.ro se va face numai prin browser-ul Internet Explorer.

Pe bara albastra, la butonul Documente, apar trei opțiuni. Se dă click pe butonul Publicitate Anunțuri.
Fereastra apărută permite căutarea anunțurilor după mai multe criterii, așa cum se vede in figura de mai jos.

Pentru a vizualiza toate anunțurile publicitare postate de Județul Bihor, în câmpul aferent criteriului de căutare: „Autoritate Contractanta”, se va completa obligatoriu JUDETUL BIHOR (1). Altfel, site-ul nu va găsi ceea ce căutați.

Dacă operatorul economic/persoana fizică interesată dorește sa caute anunțurile publicitare ale Județului Bihor care vizează un anumit cod CPV, se va completa si câmpul ”Codul CPV”. Nu e obligatoriu să fie completate toate celelalte câmpuri.

(2) După completarea câmpurilor de căutare  se completează codul din 4 caractere, afișat in stânga si apoi se apasă butonul caută (3).   

Atenție! Dacă nu este introdus corect codul, va trebui introdus din nou (se generează automat un alt cod din patru caractere). Codul corect introdus face posibilă vizualizarea listei anunțurilor.

Pentru a putea vizualiza un anumit anunț din lista anunțurilor postate, se va introduce din nou codul din 4 caractere si se va da click pe lupa din dreapta, din dreptul anunțului care vă interesează (a se vedea figura de mai sus). 
PROCEDURILE DE ACHIZITIE PUBLICĂSe procedează în același mod și în cazul licitațiilor deschise și a cererilor de ofertă.

Licitațiile deschise pot fi accesate de la butonul ANUNȚURI – Anunțuri de participare, iar cererile de ofertă apar la butonul PROCEDURI DE ATRIBUIRE.

Spre deosebire de anunțurile publicitare, în cazul anunțurilor de participare și a cererilor de ofertă, este încărcată în sistem toată documentația aferentă.

Astfel, la accesarea unui anunț de participare sau a unei cereri de ofertă, in dreapta jos apare butonul “Documentație, clarificări și decizii”, un buton care permite accesul spre documentația anexată, răspunsurile la clarificări si deciziile CNSC.

Autoritățile contractante au obligația de a încărca in sistem  documentele cu semnătură electronica. Înainte de a încerca vizualizarea fișierelor salvate, trebuie sa va asigurați ca au fost descărcate si instalate pe calculatorul dumneavoastră programele ce permit vizualizarea documentelor semnate electronic. Un astfel de program poate fi descărcat gratuit la următorul link: https://www.certsign/produse/siguranta-documentelor/shellsafe-verify

După ce v-ați asigurat de acest lucru, este suficient sa dați click dreapta pe documentul ce doriți sa-l vizualizați, apoi clickSIGN, apoi verify iar apoi view file sau save file.

Ulterior efectuării acestor operații, documentul se va deschide pentru vizualizare (daca ați optat pentru view file) sau va fi salvat in calculatorul dvs. (daca ați optat pentru save file).

Recomandam operatorilor economici sa se înregistreze în sistem pentru a putea folosi toate facilitățile site-ului www.e-licitatie.ro.


Va mulțumim!


SERVICIUL ACHIZITII PUBLICE