Județul Bihor - Consiliul Județean

Calendar evenimente

Meteo

Programul autobuzelor

Programul autobuzelor

Curs valutar

BNR 22.09.2017
eur

1 EUR

usd

1 USD

gbp

1 GBP

huf

100 HUF

= 4.5950 RON

= 3.8316 RON

= 5.1944 RON

= 1.4834 RON

Hărți

harta Bihor Harta digitala Consiliu Judetean Bihor
Deschiderea stagiunii la Filarmonica 22-09-2017

     Peste 400 de orădeni au participat joi, 21 septembrie, la deschiderea stagiunii Filarmonicii de Stat Oradea, unde au audiat trei lucrări de o mare valoare muzicală. Sala de concerte „Enescu-Bartók” a devenit aproape neîncăpătoare începând cu ora 19, când s-a dat startul stagiunii.

[citeste mai mult]
Nici un zbor anulat spre Oradea 19-09-2017

Irlandezii de la Ryanair au făcut publică lista zborurilor care urmează să fie anulate. Aceasta cuprinde până la 50 de curse pe zi, timp de 6 săptămâni.

Potrivit site-ului oficial, până la 50 de zboruri/zi, adică sub 2 procente din totalul curselor operate, vor fi anulate în perioada următoare. Ryanair anunță că vor fi anulate zborurile efectuate în perioada 21 septembrie-28 octombrie 2017. “Pentru destinația Oradea nu a fost anulat niciun zbor în această perioadă”, anunță reprezentanții Aeroportului Internațional Oradea. Conform site-ului, pasagerii afectați de modificări au la îndemână două opțiuni: fie să solicite rambursarea prețului biletului de călătorie, fie să solicite modificarea itinerarului de pe un aeroport deservit de companie. Lista curselor anulate poate fi accesată la https://www.ryanair.com/gb/en/useful-info/help-centre/travel-updates/flight-cancellations7

[citeste mai mult]
Se va convoca o noua sedinta 19-09-2017

Președintele Pásztor Sándor a convocat o nouă ședință ordinară pentru data de 27 septembrie, după ce consilierii liberali nu au participat la ședința programată astăzi.

Ședința ordinară trebuia să aibă loc, astăzi, de la ora 11, însă în sală au fost prezenți doar 17 consilieri ai alianței PSD-UDMR-ALDE. În lipsă de cvorum, cu aleșii liberali absentând, ședința s-a anulat și proiecte importante pentru județ au rămas fără susținere. “Avem nişte urgenţe: materialul care stabileşte salarizarea personalului din Consiliul Judeţean şi instituţiile subordonate. Aici trebuie să luăm o hotărâre pentru că vom rămâne fără salarii pe luna septembrie”, a spus Pásztor Sándor, președintele Consiliului Județean.

[citeste mai mult]
Incepe mutarea patrimoniului MTC 23-08-2017

Conform agendei, în următoarele săptămâni va fi semnat contractul pentru transferul bunurilor care alcătuiesc patrimoniul Muzeului Țării Crișurilor. Valoarea serviciilor aferente va depăși suma de 3 milioane lei. În aceste zile va fi încărcat pe SEAP caietul de sarcini, iar valoarea estimată a serviciilor este de 3.031.950 lei.

[citeste mai mult]
Fereastra deschisa spre Europa 20-08-2017

În cadrul celei de-a XIV-a ediții a evenimentului care mâine programează Parada Carelor Alegorice, Consiliul Județean Bihor a organizat, în Parcul Nicolae Bălcescu, mai multe activități pentru copii.


Tot ceea ce a contat sâmbătă a fost distracția. Nici chiar ploaia, care amenința să strice ziua, nu a fost suficient pentru a strica buna dispoziție. Și aceasta pentru că Parcul Bălcescu s-a transformat într-unul al aventurii. Dacă pe scenă au urcat, la ora 14:00, actorii trupei Lilliput, care au prezentat ”Istoria lui Magelona” un spectacol pentru copii, de la ora 15 până la 18, în fața spectatorilor de toate vârstele s-a desfășurat Gala dansurilor populare.

[citeste mai mult]
Alaiul Carelor Alegorice 28-06-2017

Anul acesta, alaiul a pornit la ora 14.00 din proximitatea girației Dacia, pe traseul Bulevardul Decebal-strada Tudor Vladimirescu-Piața Unirii, unde la ora 15.30 a avut loc prezentarea carelor. La ora 16, în fața publicului orădean au evoluat Nuntașii Bihorului, apoi Orchestra din Tiszafüred (Ungaria). De la ora 16.50, pe scena din Piața Unirii s-a derulat programul Școlii de Arte “Francisc Hubic”. Au urmat trupele de hip-hop, Unique, Mini Unique, Unique Rise, Clevers, dans modern – Sunshine Dance și grupurile de majorete din Tiszafüred, Flamenco (Serbia), Angels și Mistique.

[citeste mai mult]
CA ORADEA 1910 atasament pentru fotbal proiect si provocare alb verde 20-09-2014

        Gândit ca un proiect ”de jos în sus”, clădit pe atașamentul suporterilor și a sponsorilor din mediu privat, echipa de fotbal Club Atletic Oradea 1910 aduce speranța unui un nou început bihorenilor, dornici să revadă fotbal de calitate, dar și o echipă pentru care să meargă la stadion cel puțin în fiecare al doilea weekend.

[citeste mai mult]