Județul Bihor - Consiliul Județean
logo

Calendar evenimente

Meteo

Programul autobuzelor

Programul autobuzelor

Curs valutar

BNR 13.12.2018
eur

1 EUR

usd

1 USD

gbp

1 GBP

huf

100 HUF

= 4.6485 RON

= 4.0861 RON

= 5.1722 RON

= 1.4383 RON

Hărți

harta Bihor Harta digitala Consiliu Judetean Bihor

Descriere generală

Serviciul Public de Editare a Monitorului Oficial al Judeţului Bihor s-a înfiinţat în 2 mai 2005, conform Hotărârii nr. 40 din 26 aprilie 2005 a Consiliului Judeţean Bihor, şi a început activitatea din 1 iunie 2005. Serviciul a luat fiinţă conform prevederilor O.G. Nr. 75/2003 privind organizarea şi funcţionarea serviciilor publice de editare a monitoarelor oficiale ale unităţilor administrative teritoriale.

Conform O.G. nr. 75 din 28 aprilie 2003, pe această cale se aduc la cunoştinţă publică Hotărârile Consiliului Judeţean Bihor, cu respectarea prevederilor Legii nr. 215/2001, cu modificările şi completările ulterioare, asigurându-se transparenţa decizională în administraţia publică a judeţului.

Monitorul Oficial al judeţului Bihor este publicaţia oficială care are ca obiect de activitate producţia editorială tipografică şi de difuzare a actelor şi documentelor emise sau adoptate de autorităţile administraţiei publice locale, de Preşedintele Consiliului Judeţean, Prefectul judeţului şi serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor şi ale celorlalte organe centrale.
În conformitate cu normele legale, Monitorul Oficial al judeţului Bihor este difuzat la toate primăriile din judeţ, serviciile deconcentrate şi unităţile bugetare. În plus, pe baza unui parteneriat recomandat de Guvernul României, se trimite câte un exemplar la fiecare consiliu judeţean din ţară. Monitorul Oficial în care se publică Hotărârile Consiliului Local al municipiului Oradea se difuzează conform solicitării instituţiei Primăriei. În municipiu, activitatea de difuzare se efectuează de către personalul Serviciului, iar în judeţ se expediază prin poştă.Conducere

Mátyás-Józsa Tímea – Şef serviciuContact

Str. Parcul Traian nr. 5, Oradea, Județul Bihor
Telefon: +4-0259-457667
E-mail: mojbihor@cjbihor.ro