Județul Bihor - Consiliul Județean
logo

Calendar evenimente

Meteo

Programul autobuzelor

Programul autobuzelor

Curs valutar

BNR 19.07.2018
eur

1 EUR

usd

1 USD

gbp

1 GBP

huf

100 HUF

= 4.6549 RON

= 4.0128 RON

= 5.2150 RON

= 1.4325 RON

Hărți

harta Bihor Harta digitala Consiliu Judetean Bihor
Redescopera Bihorul pe bicicleta
08-10-2017

Sâmbătă a avut loc o nouă etapă a proiectului ”Redescoperă Bihorul pe bicicletă”, în organizarea Agenției de Management al Destinațiilor Bihor. De această dată, ruta aleasă a fost localități și destinații turistice din microregiunea Valea Ierului.

            Cei 46 de kilometri și vântul de afară nu i-au putut ține în case pe oradenii dornici de aventură. Aflat la a II-a ediție, după ce primul, organizat în luna iunie a acestui an a fost un real succes, Turul – Valea Ierului din seria evenimentelor ,,Redescopera Bihorul pe Bicicleta” s-a desfășurat, sâmbătă, cu participarea a 80 de cicliști. ,,Evenimentul a fost amânat din cauza vremii. Inițial era programat să aibă loc pe 23 septembrie. Ne bucurăm că am putut să îl organizăm acum, la început de lună octombrie. Participanții au redescoperit Bihorul, Valea Ierului, pe o distanță de 46 kilometri pe traseul Valea lui Mihai – Galoșpetreu – Otomani – Sălacea și retur”, ne-a spus Bántó Norbert, directorul Agenției de Management al Destinației Bihor.

         Participanții au avut de parcurs un traseu de 46 de kilometri din care 29 au fost pe drumuri agricole și de piatră și 17 pe asfalt. Cei 80 de cicliști au participat la o tombolă, iar 20 dintre ei au primit tricouri inscripționate. Toți participanții au primit câte un voucher care poate fi folosit la King Pong Oradea – Table Tennis Club. Voucherul are valabilitate până la finele acestui an.