Contact

Elkezdődik a belényesi buszpályaudvar építése

Itthon > Infrastruktúra > Elkezdődik a belényesi buszpályaudvar építése

Április 14-én adták ki a belényesi buszpályaudvar építési munkálatainak elkezdésére vonatkozó utasítást.

A buszpályaudvar helyszíne a Burgundia Mare utcán lesz, egyetlen épületből fog állni, amelynek területe mintegy 110 négyzetméter. Az épületben lesz egy  24 férőhelyes váróterem az utasok számára,  jegy- és bérletértékesítési, valamint információs pont, egy kereskedelmi helyiség, egy tároló övezet, műszaki rész, valamint négy autóbusz számára fedett peron. A buszpályaudvar külső részét is rendezik zöld övezeteket hoznak létre, padokat, útjelző táblákat, elektronikus kijelzőt helyeznek el. Az épület és a kültéri övezet körülbelül 196 négyzetmétert foglal el.

A belényesi beruházás kivitelezője az EVALSTAR SERV Kft., a szerződés  értéke 872.650,60 lej áfa nélkül. A cégnek öt hónap alatt kell elvégeznie a munkálatokat.

Március 11-én kezdődöttek meg a margittai buszállomás építési munkálatai.  Mindkét beruházást a Bihar Megyei Tanács hajtja végre, a Bihar Megyei Hosszú Távú Fejlesztési Ügynökség (ADD), valamint a megyei önkormányzat Főépítészi Igazgatóságának keretében működő Szállításügyi Osztály közreműködésével.

Autogara Beiuș 4

 

Előző Felkészültek a hóeltakarításra

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor