Contact

Előzetes helyfoglalás a nagyváradi húsvéti koncertre

Itthon > Uncategorized > Előzetes helyfoglalás a nagyváradi húsvéti koncertre

Március 30-tól kezdődően ingyenesen lehet helyet foglalni a „Fényt a fényből” elnevezésű húsvéti koncertre, amelyre április 9-én, 19.00 órától kerül sor a nagyváradi Mária Királyné Színházban.

Előzetesen belépőjegyek foglalhatóak a Máris Királyné Színház jegypénztáránál, vagy online az eventim.ro honlapján (https://www.eventim.ro/ro/bilete/lumina-din-oradea-teatrul-regina-maria-sala-mare-1345375/performance.html ).

A koncerten a nagyböjti időszaknak megfelelő énekek fognak elhangzani. Fellép: a nagyváradi görögkatolikus Iuliu Maniu Líceum énekkara (Karnagy: Nicoleta Țâmpu; zongora: Antonia Nica, ütőhangszerek: Vlad Țâmpu), Maria Coman, a Nagyváradi Állami Filharmónia énekkarának egy részével, Daniela Nane színésznő verseket fog előadni, Ramona Bolojan, szoprán énekesnő, akit Andone Camelia fog zongorán kísérni, a ,,Nufărul”  ortodox templom kórusa (Karnagy: Loredana Pantea), Antonela Ferche – Buțiu és Paula Hriscu, csellón kísér Bogdan Cocora, zongorán kísér Andone Camelia, valamint Vlad Tătaru ütőhangszeren játszik.

A nagyváradi koncerttel zárul a Bihar Megyei Tanács, a Nagyváradi Állami Filharmónia és a Bihar Megyei Kulturális Központ, a Nagyváradi Ortodox Püspökség és a Nagyváradi Görögkatolikus Püspökség által szervezendő rendezvénysorozat, amelynek a címe, „Fényt a fényből”.

Eddig  a következő településeken húsvéti koncerteket: Köröskisújfalu, Magyercséke, Belényes és Vaskohsziklás. A következő napokban Vársonkolyoson, Biharrósán, Fugyivásárhelyen, Lankáson és Élesden (április 2-án), Nagyszalontán (április 7-én) és Margittán (április 8-án) lesznek koncertek.  

Előző <strong>Applikációt fejlesztettek ki a szelektív hulladékgyűjtésért</strong>

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor