DJ 191 Marghita limita cu judetul Satu Mare

Bihar megyében  a téli viszonyoknak megfelelően lehet közlekedni a megyei úthálózaton, nincsenek úttorlaszok. Folyamatosan dolgoznak annak érdekében, hogy fenntartsák a biztonságos közlekedést.

A hóeltakarításért felelős cégek tájékoztatása szerint 36 munkagép dolgozik a megyei útszakaszokon (Élesd övezetében – 8 munkagép; Belényes környékén – 7; Margitta övezetében -7; Nagyvárad környékén – 7; Tenke övezetében – 7).  A Biharfüred felé vezető 764A jelzésű megyei úton a hóréteg vastagsága eléri a 40 centimétert, ezért hókotró géppel tisztítják a burkolatot. 

A Bihar Megyei Tanács kezelésében lévő  megyei úthálózat hóeltakarítását a következő négy cég végzi: CARIER Kft. (Élesd körzetében), DRUMURI BIHOR Rt. (Nagyvárad és Belényes környéke), GP SĂGEATA PROD Kft. (Margitta övezetében) , és a CRIȘANA PRO CONSTRUCT Rt. (Nagyszalonta-Tenke övezetében).

A Bihar megyét átszelő országos utak karbantartásáért és a  hóeltakarításáért, a Közúti Infrastruktúrát Kezelő Országos Társaság felel, míg a községi utak,  a megyében lévő polgármesteri hivatalok kezelésében vannak.

Zone deszapezire Bihor

Previous Turisztikai barlangok Bihar megyében

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2021. Consiliul Județean Bihor
Schimbă dimensiune caractere
Contrast