Contact

Jól haladnak a váradszentmártoni körgyűrű kivitelezési munkálataival

Itthon > Uncategorized > Jól haladnak a váradszentmártoni körgyűrű kivitelezési munkálataival

Jelenleg a váradszentmártoni körgyűrű nyomvonalán lévő hidak építésének munkálatait végzik. Ezen a héten a kivitelezők megkezdték az előregyártott vasbeton gerendák elhelyezését a Pece feletti hídon, valamint az egyes útszakaszokon leterítették a második aszfaltréteget is.

Ugyanakkor dolgoznak a nagyváradi körgyűrűn és a vasúti felüljárón áthaladó átjáró infrastruktúráján, a megerősített rámpák felszerelésén, a körforgalmak és a kerékpárút kialakításán.

A Nagyvárad és Váradszentmárton közötti összekötő út hossza 5,75 kilométer lesz. A 76. számú országúthoz és a Hájó településhez vezető bekötőutak hossza 2,27 kilométer.  A körgyűrűt kétsávosra tervezték, menetirányonként egy-egy sávval és 10 méter széles. A terelőút mentén kerékpárutat alakítanak ki, amelynek szélessége 3 méter. A tervek szerint két hidat, két felüljárót, egy viaduktot, tizenegy gyalogos hidat, öt körforgalmat, és egy kerékpáros aluljárót is építeni fognak.

A váradszentmártoni körgyűrű tervezési és kivitelezési munkálatait a CONSTRUCTII ERBASU (fővállalkozó), a DRUMURI ORASENESTI Rt., a PROCONS GROUP Kft., és a VÁHOSTAV – SK cégekből álló konzorcium végzi.

A beruházás összértéke 177.238.798 lej áfával együtt. A finanszírozást a 2014-2020 közötti időszakra vonatkozó Nagy Infrastruktúra Operatív Program (POIM) keretéből elkülönített vissza nem térítendő külső forrásokból történik.

Előző Aláírták a székelyhídi buszpályaudvar kivitelezésére vonatkozó szerződést

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor