Contact

Június-a takarítás hónapja Bihar megyében

Itthon > Június-a takarítás hónapja Bihar megyében

2020 őszén az Ecolect Group Közösségek Közötti Fejlesztési Egyesület (ADI), amelynek tagja Bihar Megye Tanácsa, valamint a megye többi 101 területi-közigazgatási egysége, elkezdte az Integrált Hulladékgazdálkodási Menedzsmentrendszer (SMID) bevezetését.

Ettől az időponttól kezdődően a lakosok (magánszemélyek) és a cégek (jogi személyek) szelektíven, négy frakcióban (papír és karton, műanyag és fém, üveg, valamint kommunális hulladék) gyűjtik össze a szemetet vidéke, és öt frakcióban (papír és karton, műanyag és fém, üveg, biológiailag lebomló hulladék és kommunális szemét) a városokban.

Azonban teljes mértékben tisztában vagyunk azzal, hogy egy tiszta megye megteremtéséhez szükség van a teljes közösség támogatására.

Ennek értelmében az ADI Ecolect megtartja a „Június-a takarítás hónapja Bihar megyében” elnevezésű kampányt, amelynek keretében két versenyt szervez.

Ennek a kezdeményezésnek a fő célkitűzése, hogy az egész közösség, ideértve a helyhatóságokat, az egyházakkal, a tanintézményeket, az üzleti szférát, az írott és elektronikus sajtót, a környezetvédelemmel foglalkozó civil szervezeteket, valamint a lakosokat is, hogy vegyen részt megyénk köztisztasági gondjainak megoldásában.

A KÉT VERSENY A KÖVETKEZŐ:

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor