Contact

Kihirdették a megyében építendő hulladéktárolókra vonatkozó tender nyertesét

Itthon > Uncategorized > Kihirdették a megyében építendő hulladéktárolókra vonatkozó tender nyertesét

Kihirdették annak a nyílt licitációnak a nyertesét, amely négy hulladéktároló udvar létesítésére vonatkozott a következő településeken: Nagyszalontán, Margittán, Belényesen és Élesden.

A munkálatokat a következő cégekből álló konzorcium végzi el: DA VINCI CONSTRUCT & PROIECT Kft., mint fővállalkozó, és az ANTREPRIZĂ CONSTRUCȚII EDILITARE Kft. A nyertes árajánlat nettó 4.661.514,73 lej. Az eredmény ellen 2021.12.24-ig lehet fellebbezni.

Mint ismeretes a „ Négy hulladéktároló udvar kialakításával kapcsolatos munkálatok elvégzésére Belényesen, Nagyszalontán Margittán, valamint Élesden” elnevezésű beruházással kapcsolatos tender augusztus 31-én írták ki.

Nyolc cég valamint konzorcium nyújtott be ajánlatot egy vagy több hulladékgyűjtő központ létesítésére:  a CARIER cég (a 3 tétel esetében),  a DRUMURI BIHOR (az 1, 2, 3, és  4 tételnél), a  DUMEXIM (az 1, 2, 3, és 4 tétel esetében), a SPEED TRANS ALPIN cégtársulás és a SIM RAM (az 1 és 2 tételnél) , valamint a DA VINCI CONSTRUCT & PROIECT cégtársulás, az ANTREPRIZA CONSTRUCȚII EDILITARE.  Ez utóbbi résztvevő összesen négy külön ajánlatot nyújtott be mindegyik hulladéktároló esetében.

A Bihar Megyei Tanács megépítteti a négy hulladéktároló udvart az illető területi- közigazgatási egységben és ellátja a szükséges felszerelésekkel. A polgármesteri hivatalok biztosítják a hulladéktárolók működéshez szükséges körülményeket, és kidolgozzák a központok szabályzatát úgy, hogy ezt más területi-közigazgatási egységek is használhassák. A környékbeli lakosok legalább három évig ingyen vihetnek oda olyan hulladékokat, amelyeket a helyi köztisztasági vállalatok nem szállítanak el.

Előző Jól haladnak a speciális oktatási központ építési munkálatai

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor