Contact

Kijelölték a Tudományos és Technológiai Parkkal kapcsolatos tender nyertesét

Itthon > Uncategorized > Kijelölték a Tudományos és Technológiai Parkkal kapcsolatos tender nyertesét

A CONSTRUCȚII ERBAȘU Rt. és az ABED NEGO COM cégekből álló konzorcíum nyerte el a Bihar megyei Tudományos és Technológiai Park tervezésére és kivitelezésére vonatkozó tendert.  

Az árajánlat értéke 18.440.830,13 lej áfa nélkül, a szerződés két szakaszban fog megvalósulni. Az első szakaszban, hat hónapon belül kidolgozzák a műszaki tervet, a második szakaszban pedig a kivitelezési munkálatok fognak zajlani.  A beruházás 18 hónap alatt fog elkészülni.

„A nagyváradi Ceyrat utca 4. szám alatti Bihar megyei Tudományos és Technológiai Park létesítésére” vonatkozó beruházás  általános célkitűzése egy innovációs és technológiai átadásra alkalmas infrastruktúra létrehozása Bihar megyében, a gazdaság fejlesztésének érdekében.

A projekt szerint megépítenek és felszerelnek egy többszintes (F+2E) ingatlant 5.417.78 négyzetméteres alapterülettel a Tudományos és Technológiai Park létrehozásának céljából, a bútorzattal és a kutatáshoz szükséges laboratóriumi eszközökkel együtt. Ugyanakkor 63 parkolóhelyet létesítenek a járműveknek, ebből kettőt a mozgássérült embereknek. Kerékpártároló is  lesz a helyszínen.

           A Bihar megyei Tudományos és Technológiai Park egy olyan létesítmény, amelynek keretében oktatási, kutatási tevékenységek zajlanak , és  biztosítani fogja a kutatási eredmények technológiai átadását és felhasználását gazdasági tevékenységek révén. A Bihar megyei Tudományos és Technológiai Park  létrehozásának célja, hogy felhasználják a fejlett technológiák kutatásának eredményeit a gazdasági szektorban, valamint az akkreditált felsőoktatási intézmények és a kutatási-fejlesztési intézetek részvételének növelése a gazdasági-szociális fejlődésének folyamatában, a tudomány és a technológia által.

Előző Megkezdődött Élesd körgyűrűjének tendereztetési eljárása

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor