Korszerűsített út Bihardobrosd és Vércsorog között

A végéhez közelednek a Bihardobrosd és Vércsorog közötti út korszerűsítési és helyreállításai munkálatai. Mircea Mălan, a Bihar Megyei Tanács alelnöke együtt a megyei önkormányzat Műszaki Igazgatóságának munkatársaival,  a tervezővel, a kivitelezést végző cég képviselőivel, az építkezést ellenőrző szakemberrel, valamint Florin Coposszal, Bihardobrosd polgármesterével, terepszemlén vettek részt, hogy ellenőrizzék a munkálatokat.

A kivitelező cég az utolsó simításokat végzi, ezt követően, néhány napon belül megtörténik a beruházás átvétele.

A korszerűsített útszakasz hossza 16,56 kilométer. A helyreállítási munkálatok előtt kavicsos volt az úttest. A munkálatokat végző cég hat új pallót épített, másik hetet helyreállított, és az út menti részeken különféle műalkotásokat, betonból készült támfalakat, gabion tartófalakat építettek és csapadékvíz-elvezetőket  építettek ki. Az út hegyvidéken halad át, ezért több szerpentines útszakasza van, különböző szögű lejtőkkel.

„A 767. számú megyei úton lévő Bihardobrosd-Vércsorog közötti szakaszának korszerűsítése és helyreállítása a 10+940 kilométertől a 27+500 kilométerig”, elnevezésű projektet a Helyi Fejlesztések Országos Porgramján (P.N.D.L.1) keresztül finanszírozzák. A munkálatok értéke 422 400,24 de lej.

A kivitelezést a  margittai Carier Kft. végzi.

A munkálatokhoz 2018.06.18-án fogtak hozzá.  

DSC_7151
Előző Egy ajánlat érkezett a nagyváradi repülőtér rakománytermináljának építésére

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor
Schimbă dimensiune caractere
Contrast