Contact

Közvitán a víz- és csatornázási díjak

Itthon > Uncategorized > Közvitán a víz- és csatornázási díjak

A Bihar Megyei Tanács február 25-én közvitára bocsátotta a Nagyváradi Vízművek Rt. által alkalmazott ivóvíz és csatornázási szolgálgatásra vonatkozó díjszabások elfogadásáról szóló határozati javaslatot, abban a térségben, ahol a társaság kifejti működését. Ugyanakkor megbízzák a Bihar Megyei Tanács képviselőjét, hogy szavazza meg az új tarifákat az APAREGIO Közösségek Közötti Fejlesztési Egyesület részvényeseinek közgyűlésén

            A Nagyváradi Vízművek biztosítja az APAREGIO számára az ivózvízellátási és csatornázási szolgáltatásokat a fejlesztési egyesülethez tartozó körigazgatási-területi egységeknek. A Bihar Megyei Tanács az APAREGIO egyesület tagja.

A Nagyváradi Vízművek azzal indokolta a jelenleg alkalmazott árak és díjszabások emelését, hogy 2021 augusztusa és decembere között jelentősen megemelkedtek az elektromos energiával kapcsolatos költségek, az országos energiaárak növekedése nyomán.

A javasolt díjemelés a következő:

Közművesített ivóvíz- és csatornahálózatJELENLEGI DÍJSZABÁSJAVASOLT DÍJSZABÁS
lej/köbméterlej/köbméter
ÁFA nélkülÁFÁVALÁFA nélkülÁFÁVAL
c0c1c2=cl*l,09c3c4=c3*l,09
IVÓVÍZ  
Előállítása, szállítása és biztosítása a működési területen3,553,874,144,51
SZENNYVÍZELVEZETÉS  ÉS -TISZTÍTÁS  
Szennyvízelvezetés a működési területen2,442,663,423,73
CSAPADÉKVÍZ ELVEZETÉSE  
Csapadékvíz elvezetése a teljes működési területen0,460,500,480,52

A dokumentum megtekinthető a megyei önkormányzat hirdetőfalán, a Műszaki Igazgatóságnál, valamint az intézmény honlapján, a www.cjbihor.ro címen, a Közérdekű információk/Átláthatóság/Döntéshozatali átláthatóság menüpontnál. 

Az érdeklődök, az ajánlás értékű javaslatokat, ötleteket, véleményeket írásban küldhetik el a normatív jogszabályokkal kapcsolatban, a registratura@cjbihor.ro  e-mail címre, vagy a Bihar Megyei Tanács székhelyére, a megyei önkormányzat honlapján való közzétételtől számított 10 (tíz) napon belül. 

Előző A kormány jóváhagyta a váradszentmártoni körgyűrű építését

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor