Contact

Leaszfaltozták a Mezőbikács és Jánosda közötti megyei utat

Itthon > Uncategorized > Leaszfaltozták a Mezőbikács és Jánosda közötti megyei utat

Befejeződött a 797A jelzésű megyei út Mezőbikács és Jánosda közti szakaszának korszerűsítése, Gyapjú és Madarász községekben. Augusztus 16-án a Bihar Megyei Tanács átvette a felújított útszakaszt.

A település közti rész korábban kövezett út volt, és nem volt biztonságos ott közlekedni. A projektnek köszönhetően leaszfaltozták a Mezőbikása és Jánosda közötti útszakaszt. Az út hat méter széles és menetirányonként egy-egy sávos.

A „797A jelzésű megyei út Mezőbikács és Jánosda közötti út korszerűsítése a 2+993 kilométertől egészen a 8+321,88 kilométerig, L= 5,223.88 kilométer Bihar megye” elnevezésű beruházás kivitelezője a Dumexim Kft. volt. A beruházás végső összege 11,5 millió lej áfával együtt.

A közlekedésbiztonság javítása érdekében a hatályos szabványok (STAS 863/85) alapján megemelték és kiszélesítették a kanyarokat. Jelenleg óránkénti 40 kilométeres sebességgel lehet közlekedni rajta. Az úttest hosszirányú lejtéseit úgy tervezték meg, hogy 2,5 százalékos egységes lejtési rámpával rendelkezzen, annak érdekében, hogy megfeleljen az összes meglévő útelemnek, és biztosítsa vízelvezetést a meglévő csatornákba. 

Előző Aláírták a szerződést a megyei utak közlekedési jelzéseinek és tábláinak karbantartására

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor