Contact

Lezárt megyei útszakaszok a téli időszakban

Itthon > Uncategorized > Lezárt megyei útszakaszok a téli időszakban

2023. november 29. és 2024. április 30. között az évszakra jellemző kedvezőtlen időjárási körülmények miatt lezárják a gépjárműforgalom előtt a következő megyei útszakaszokat, amelyek a Bihar Megyei Tanács kezelésében vannak:

  1. a 108 J jelzésű megyei útnak 20+510 kilométer és 33+510 kilométer közötti szakasza (Biharfüred –Lesi tó üdülőtelepe) , amely az ottani szurdokvölgyben kanyargó, keskeny útszakaszokkal rendelkezik, nagy havazásokkal, amelyek lavinákat idézhetnek elő, ezek károkat okozhatnak a járművekben és veszélyezteti a közlekedésben részt vevők biztonságát.

Megjegyezzük, hogy a lesi gát és a lesi tó üdülőtelepe közti útszelvényt Csarnóháza község területi-közigazgatási egységének tulajdonát képezi és annak kezelésében található. Ez az útszakasz  2023-2024 téli időszakában is megnyitható a forgalom előtt az út kezelőjének döntése alapján.

2)    a  763 számú megyei út  5+500 kilométer és 18+257 kilométerszelvény közötti része ( (Urszád– Bihar Arad megyehatár közötti szelvény) , amely kövezett szakasz,  kanyargós hegyi nyomvonallal, ennek járhatósága nem teszi lehetővé a biztonságos közúti forgalmat. Ezt az útszakaszt lezárják a közúti forgalom elől;

  • A 763-as számú megyei út 35+100 és 44+845 kilométer közötti része (Pádis-Ponor Ék) , amely egy kövezett útszakasz, kanargós hegyi útvonallal, ennek járhatósága nem teszi lehetővé a biztonságos körülmények közötti közlekedést. Ezt az útszakaszt lezárják a közúti forgalom elől.

Előző Miniszteri munkalátogatás az épülő metropolisz-körgyűrűnél

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor