Contact

Megtörtént a margittai tanuszoda átadás-átvétele

Itthon > Uncategorized > Megtörtént a margittai tanuszoda átadás-átvétele

Călin Gal, a Bihar Megyei Tanács alelnöke részt vett a margittai tanuszoda átadás-átvétele alkalmából szervezett eseményen április 26-án. Erre azt követően kerülhetett sor, hogy a margittai önkormányzat  elvégeztette a létesítmény közművekre való csatlakozásának munkálatait. 

Az eseményen részt vett Marcel Sas – Adăscăliții, Margitta polgármestere, Vitályos Barna, a Bihar Megyei Fenntartható Fejlesztési Ügynökség vezetője és a kivitelező cég képviselői is.

2022 decemberében már részlegesen átadták a tanuszodát, amikor is a kivitelező cég elkészült a munkálatokkal.  A margittai tanuszoda a Bihar Megyei Tanács beruházása, amelyet a Bihar Megyei Fenntartható Fejlesztési Ügynökség közreműködésével valósított meg. 

Az uszodakomplexumot a Margittai Polgármesteri Hivatal kezelésébe adják. Az önkormányzat határozza meg a létesítmény programját és az üzemeltetésre vonatkozó feltételeket.

 A margittai tanuszoda két medencével rendelkezik, az egyik nagysága 25×12.5 méter, a másiké pedig 6×12.5 méter, ugyanakkor mosdókat, öltözőket és lelátókat is kialakítottak. A beruházás összértéke 7.395.528 lej áfával együtt, a kivitelezési munkálatokat a Costa Voc Impex Kft. végezte.

 Mint ismeretes a megyében hét ilyen projektet valósítanak meg.  A székelyhídi, a diófási, a nagyszalontai, az érmihályfalvi, a belényesi és a margittai létesítmény már elkészült,  a vaskohsziklási beruházást pedig májusban fogják átadni.

A Bihar Megyei Tanács, a Fenntartható Fejlesztési Ügynökség közreműködésével irányítja a tanuszodákkal kapcsolatos beruházási programot, amelynek célja a megye és városok lakosai egészségének és fizikai állóképességének erősítése. 

Előző <strong>A  kulturális intézmények vezetőinek éves teljesítményértékelése</strong>

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor