Contact

Találkozókon népszerűsítik a megyei ipari parkokat

Itthon > Uncategorized > Találkozókon népszerűsítik a megyei ipari parkokat

A Bihar Megyei Tanács együttműködve a Nagyváradi Helyi Fejlesztési Ügynökséggel (ADLO) és a polgármesteri hivatalokkal informális jellegű találkozósorozatot szervez annak érdekében, hogy befektetőket vonzón a Bihar megyében létesítendő intelligens szakosodást elősegítő ipari parkokba.

A találkozókra olyan befektetőket és cégek képviselőit hívják meg, akik érdeklődnek a megyében létesítendő ipari parkokban történő befektetési lehetőségek iránt. A megbeszéléseken részt vesznek az Észak-nyugati Regionális Fejlesztési Ügynökség szakértői is.

A találkozókat a következő települések polgármesteri hivatalában fogják megtartani:

  1. Margitta, 2023. április 4., 10:00 óra;
  2. Élesd, 2023. április 4., 13:00 óra;
  3. Nagyvárad (a várban), 2023. április 5.,10:00 óra;
  4. Belényes, 2023. április 6., 09:00 óra;
  5. Vaskohsziklás, 2023. április 6., 13:00 óra.

A találkozók célkitűzése, hogy a kis- és középvállalkozásoknak bemutassa az ipari parkok által biztosított lehetőségeket és előnyöket, és tájékoztassák a cégeket, a számukra lehívható vissza nem térítendő finanszírozású pályázatokkal kapcsolatban. Ezek a következő specifikus beruházásokra vonatkozó kiírásban szerepelnek: „A kis –és középvállalkozások fenntartható növekedésének és versenyképességének növelése és munkahelyek teremtése a kis- és közepes vállalatok esetében, beleértve a termelői tevékenységekbe történő beruházásokat is”

Ugyanakkor a Bihar Megyei Tanács és az ADLO  fel szeretné mérni, hogy melyek azok a potenciális befektetők, akik az ipari parkokban szeretnének működni.

Előző <strong>Aláírták a hulladékgyűjtő udvarok építésére vonatkozó európai uniós finanszírozási szerződést</strong>

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor