Contact

Ajánlatot nyújtottak be a volt poliklinika felújítására

Itthon > Uncategorized > Ajánlatot nyújtottak be a volt poliklinika felújítására

Ajánlat érkezett a volt poliklinika (egykori nagyváradi pénzügyi palota) épületének felújítására, amely a Bihar Megyei Tanács leendő székhelye lesz. Az október 28-án kiírt tender kapcsán a Drum Asfalt,  a  szalárdi Constructorul és a Drumuri Bihor cégekből álló konzorcium nyújtott be árajánlatot.  

Az energiahatékonyság növelése érdekében hőszigetelési munkálatokat fognak végezni.  Teljesen felújítják és korszerűsítik az épületet, hogy minden szempontból megfelelő székhelyet alakítsanak ki a Bihar Megyei Tanácsnak, amelynek az intézmény valamennyi alkalmazottja számára befogadóképesnek kell lennie. A beruházás feladatkiírása szerint a munkálatoknak tartalmazniuk kell a hőszigetelést, belső és külső beavatkozásokat, homlokzat- és tetőfelújítást, belterek átrendezését, a villany-, víz- és fűtésrendszer rendbetételét, tűzvédelmi rendszer kiépítését. Ugyanakkor külső területrendezési munkálatokat is terveznek, és tetőteret hoznak létre.

Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben (SEAP) közzétett tendereljárás szerint az árajánlatokat december 3., 15 óráig lehetett benyújtani, a beruházás becsült értéke nettó 25.948.219,40 lej.  A Bihar Megyei Tanács európai uniós pénzforrásokból akarja megoldani a projekt finanszírozását.

A nagyváradi Fő utca 35. szám alatti épület történelmi műemlék, amely Bihar megye- Megyei Tanács tulajdonában van. Az ingatlan nagyon rossz állapotban található, ezért balesetveszélyes, ugyanis bármikor lehullhat a vakolat a palota homlokzatáról. A Bihar Megyei Tanács eddig állagmegőrzési munkálatokat végeztetett el, hogy elkerüljék a fennebb említett nemkívánatos eseményeket.

Előző Támogatás a földgázhálózat kiépítésére Biharlonkán és Vaskohszikláson

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor