Contact

Aláírták a Bihar és Hegyközpályi között építendő új megyei út hatástanulmányáról szóló szerződését

Itthon > Infrastruktúra > Aláírták a Bihar és Hegyközpályi között építendő új megyei út hatástanulmányáról szóló szerződését

Július 20-án aláírták a „ Hegyközpályi és Bihar települése közötti összekötő út” elnevezésű beruházás hatástanulmányának elkészítésére vonatkozó szerződést.

A szerződés értéke 134.880 lej áfa nélkül, a kivitelezés időtartama 2 hónap. A dokumentációt az EDILDRUM CONSTRUCT Kft. fogja kidolgozni.

Mint ismeretes a Bihar Megyei Tanács április 27-i soros gyűlésén a tanácsosok együttműködési megállapodást hagytak jóvá a megyei önkormányzat, valamint Bihar és Hegyközpályi Polgármesteri Hivatala között, az új összekötő út építésére.

Az új út nyomvonala Hegyközpályi település sportcsarnokának közeléből indul, és a Kosmó-patak útját követi Bihar felé, ahol egy körforgalmon keresztül rácsatlakozik a leendő bihari körgyűrűre, a Viilor utcánál.

Az út hossza 3,5- 4,5 kilométer között lesz két forgalmi sávval, menetirányonként eggyel. Az úttest szélessége hat méter lesz, a járdáké pedig két méter.

Előző Jóváhagyták a Megyei Hulladékgazdálkodási Tervet

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor