Contact

Átadták a székelyhídi tanuszodát

Itthon > Infrastruktúra > Átadták a székelyhídi tanuszodát

A   munkálatok befejezését követően, április 22-én került sor a székelyhídi uszodakomplexum átadására. Az eseményen részt vett  Călin Gal, a Bihar Megyei Tanács alelnöke, Vitályos Barna, a Bihar Megyei Hosszú Távú Fejlesztési Ügynökség (ADD) elnöke, valamint a műszaki csapat. Mivel a jelenlegi országos járványügyi szabályozások nem teszik lehetővé az uszodák nyitvatartását, ezért ezeket csak a korlátozások feloldását követően lehet használni.

A székelyhídi komplexumban két tanmedence van, ezek méretei  25×12.5 méter, valamint 6×12.5 méter,  mellékhelyiséggel, öltőzőkkel és lelátóval is rendelkezik. A projekt értéke 5,4 millió lej, a kivitelezéssel megbízott cég pedig a Costa Voc Impex Kft. 

„Ma az építkezés nyomon követésével és ellenőrzésével megbízott személlyel és a teljes műszaki csapattal együtt megállapítottuk, hogy teljesültek a projektben előírt szabványfeltételek, és megtörtént a beruházás átvétele. Köszönjük a Costa Voc Impex Kft.-nek, a beruházást végző cégnek, hogy felgyorsították a munkálatokat. Ugyanakkor a támogatásért köszönet illeti a Székelyhídi Polgármesteri Hivatalt. Ezt követően a polgármesteri hivatal gondoskodik a külső rendezési munkálatok elvégzéséről, azaz a parkolók és a zöld övezetek kialakításáról, valamint a terület bekerítéséről”, nyilatkozta Călin Gal, a Bihar Megyei Tanács alelnöke.

A megyében még hat uszodakomplexumot építenek a következő településeken: Diófás, Belényes, Vaskohsziklás, Nagyszalonta, Margitta és Érmihályfalva. A teljes beruházás költségvetése 35,7 millió lej, a székelyhídi tanuszodával együtt. Nagyszalontán a Davinci Kft, építi a tanuszodát, a többi településen pedig a Costa Voc Impex Kft. végzi a munkálatokat. 

A Bihar Megyei Tanács, a Bihar Megyei Hosszú Távú Fejlesztési Ügynökség közreműködésével irányítja a tanuszodák építési programját, amelynek célja a megye városaiban élők egészégének és fizikai állapotának javítása.

Receptie bazin Sacueni 3
Előző Elemezték a Nagyvárad-Arad gyorsforgalmi útra vonatkozó ajánlatokat

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor