Contact

Elemezték a Nagyvárad-Arad gyorsforgalmi útra vonatkozó ajánlatokat

Itthon > Infrastruktúra > Elemezték a Nagyvárad-Arad gyorsforgalmi útra vonatkozó ajánlatokat

Ezen a héten ismét összeült a Nagyvárad-Arad gyorsforgalmi úttal  kapcsolatos ajánlatokkal foglalkozó értékelő bizottság. Ennek kijelölt tagjai, a Bihar Megyei Tanács szakemberei az Arad megyei kollegákkal közösen elemezték azon cégek ajánlatait, amelyek a megvalósíthatósági tanulmány aktualizálására és a műszaki terv elkészítésére vonatkoznak.

Az értékelések befejezését követően kijelölik a nyertest, a szerződés aláírása után pedig a cég elkezdheti a dokumentáció kidolgozását.

Öt ajánlat érkezett a  „ Nagyvárad –Arad gyorsforgalmi út hatástanulmányának aktualizálására, kiegészítésére, felülvizsgálatára, a munkálatok kivitelezésének engedélyezéséről szóló terv kidolgozására, a műszaki terv elkészítésére, a tervező műszaki segítségére (S.F.+P.A.C.+P.O.E.+P.T.E.) ” vonatkozó beruházás kapcsán kiírt tenderre. 

Két cég nyújtott be önálló ajánlatot, a  CONSITRANS és ADURO IMPEX, valamint három konzorcium: SEARCH CORPORATION (vezető), MEGA ENGINEERING CONSULTING INC.; RUTIER CONEX XXI Kft. (vezető), TOTAL ROAD, EVALCONS TECH Kft., és IRIMAT CONS (vezető), ARTERA BLUE Kft., STUDIO CORONA Kft. CIVIL ENGINEERING. A beszerzés becsült értéke 42.061.284, 66 lej, áfa nélkül.

A Nagyvárad-Arad gyorsforgalmi út munkálatainak becsült értéke 1 milliárd euró, a közlekedésre vonatkozó operatív program keretében történő vissza nem térítendő európai uniós alapból biztosítják a finanszírozást.

Előző Épül a híd Csarnóházán

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor