Contact

Augusztus végére készül el a belényesi buszpályaudvar

Itthon > Uncategorized > Augusztus végére készül el a belényesi buszpályaudvar

A belényesi buszpályaudvar kivitelezési munkálatai elérték a 90 százalékos megvalósítási szintet. A kivitelező szerint a beruházás augusztus végére készül el, amikor is átadják a Bihar Megyei Tanács alárendeltségébe tartozó Bihar Megyei Fenntartható Fejlesztési Ügynökségnek (ADD).

Jelenleg az utolsó simításokat végzik az épület külső és belső részén. Az épületen belül csempéket és járólapokat helyeznek el, a külső részén pedig kialakítják a járdaszegélyeget, és világtó lámpatesteket tesznek ki. Majd üzembe helyezik az elektronikus kijelzőt az érvényes menetrenddel.

Mint ismeretes április közepén kezdődtek meg a belényesi buszpályaudvar építési munkálatai. A kivitelezést végző cég az EVALSTAR SERV Kft, a szerződés értéke pedig 872.650,60 lej áfa nélkül. A kivitelezés határideje öt hónap, a munkálatok megkezdésére vonatkozó rendelkezés kibocsátásától számítva.

A buszpályaudvar a Burgundia Mare utcán található és egyetlen épületből állni, amelynek területe mintegy 110 négyzetméter. Ebben lesz egy 24 férőhelyes váróterem, jegy- és bérletértékesítési, valamint információs és tudakozódó pont, egy kereskedelmi helyiség, egy raktár és műszaki övezet, valamint négy autóbusz számára fedett peron. A pályaudvar külső részét is rendezik, zöld övezetet és járdákat alakítanak ki, padokat, útjelző táblákat, elektronikus kijelzőt helyeznek el. Az épület és a kültéri rész összesen mintegy 196 négyzetmétert foglal el.

Autogara Beiuș 4
Előző Kihirdették a rakományterminálra vonatkozó beruházás nyertesét

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor