Contact

Bihar megye kulturális stratégiájáról szerveznek megbeszéléseket

Itthon > Uncategorized > Bihar megye kulturális stratégiájáról szerveznek megbeszéléseket

A Művelődési Minisztérium alárendeltségébe tartozó országos érdekeltségű közintézmény, az Országos Kulturális Kutatási és Képzési Intézet (INCFC), amelyet a Bihar Megyei Tanács bízott meg a megye kulturális stratégiájának kidolgozásával, nagy szeretettel meghívja a konzultációkra, annak érdekében, hogy  feltérképezzék a problémákat és a lehetséges megoldásokat azon területek esetében, amelyek keretében a résztvevők kifejtik tevékenységüket.  Ezeket majd beépítik a jövőbeli stratégiába. Ezen dokumentum kivitelezése és elfogadása megfelel a helyi közpolitikáknak, az önkormányzatok intézkedéseinek összehangolásának biztosításával, a megye más gazdasági ágazataival történő együttműködés elősegítésével, valamint  a vissza nem térítendő európai uniós források operatív programokon keresztül, illetve támogatásokból történő megpályázásával.

Ily módon az Ön jelenléte és aktív részvétele a közmeghallgatások alkalmával nagyon fontos Bihar megye leendő kulturális stratégiájának jelentősége és a főbb célkitűzések megállapításának szempontjából.

A fórumokat Zoom online felületen tartják meg a következő program szerint:

  • November 10-én, szerdán, 17 órától kerül sor a kulturális közintézmények és a helyhatóságok képviselői számára.
  • November 11-én, csütörtökön 16 órától lesz az üzletemberek, iskolai és egyetemi tanárok, civil szervezetek képviselői számára.

Jelentkezni a consultaristrategiebihor@gmail.com e-mail címre írva lehet, mivel a helyek száma korlátozott-15 személy konzultációként-   legkésőbb november 10-e délig, megjelölve, hogy az illető személy melyik közvitába kíván bekapcsolódni. A jelentkezők majd kapnak egy linket, melyen keresztül kapcsolódhatnak a Zoom felületéhez.

A dokumentum a Bihar Megyei Tanács honlapján böngészhető, a közérdekű információk/ határozattervezetek/november 15-i rendkívüli tanácsülés menüpontnál.

Előző Átvették az Élesdi Ipari Park építéséhez szükséges területet

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor