Contact

Bihar megyét népszerűsítették a romániai turisztikai vásáron

Itthon > Uncategorized > Bihar megyét népszerűsítették a romániai turisztikai vásáron

Bihar megyét népszerűsítették az idén 47. alkalommal megrendezett Romániai Turisztikai Vásár tavaszi kiadásán, amelyet a bukaresti ROMEXPO-ban tartottak meg február 23-26. között.

A természeti táj szépsége, a szabadidős tevékenységek változatossága, a történelmi és kulturális látnivalók, a hagyományok és a gasztronómia teszik Bihar megyét vonzó célállomássá a turisták számára. Nagyvárad Románia egyik legfontosabb turisztikai desztinációja, amelyet a szecesszió fővárosaként tartanak nyílván, annak a 89 ilyen építészeti stílussal rendelkező épületnek és műemléknek köszönhetően. Nagyvárad ugyanakkor számos lehetőséget kínál a turistáknak, kezdve a történelemtől, az építészeten és a kulturális eseményeken keresztül egészen a gasztronómiáig és a fürdőzési lehetőségekig.

Bihar megye főbb turisztikai látványosságait a Bihar Megyei Tanács keretében működő Turisztikai Desztinációs Menedzsment Ügynökség (AMD) és a Bihar Megyei Országos Információs és Turisztikai Promóciós Központ (CNIPT) mutatta be és népszerűsítette. A megyeszékhelyet, Nagyváradot pedig a polgármesteri hivatal és a Nagyváradi és Térségi Helyi Fejlesztési Ügynökség népszerűsítette.

A vásár hivatalos megnyitóját követően Nagyvárad és Bihar megye standját meglátogatta Constantin Daniel-Cadariu vállalkozási és idegenforgalmi miniszter, és megbeszélést folytatott a megye turisztikai kínálatáról.

A szervezők szerint a Romániai Turisztikai Vásárról tudni kell, hogy „a turisztikai ágazat egyik fontos rendezvénye, amely a legújabb és legérdekesebb hazai és külföldi turisztikai ajánlatokat népszerűsíti. A résztvevő cégek akár 50 százalékos kedvezményeket nyújtanak a népszerű turisztikai helyekre, azonban a luxusnyaralások esetében is különleges akciókkal készültek”

Előző Európai uniós finanszírozási lehetőségek a Bihar megyei  települések számára

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor