Elfogadták a 767E számú megyei út Fugyivásárhely – Kiskopács közötti szakaszának helyreállítására vonatkozó mutatókat

A Bihar Megyei Tanács július 15-i rendes ülésén jóváhagyták a 767E jelzésű megyei utón lévő Fugyivásárhely (Oșorhei) – Kiskopács (Copăcel) közötti 12,7  kilométer hosszú útszakasz rehabilitációs tervének műszaki-gazdasági mutatóit.

A tervezést végző cég, az ADURO IMPEX Kft. szerint a beruházás összértéke 69.621.375,81 lej áfával együtt.

A projekt finanszírozása európai uniós forrásokból történik a 2014-2020 közötti műszaki támogatási program keretében. Ez többek mellett az infrastrukturális projektek előkészítésére vonatkozik, a városi mobilitás és rehabilitáció,  a megyei érdekeltségű közúti infrastruktúra témakörökben, ideértve a körgyűrűket és az összekötő utakat is.

A Fugyivásárhely-Kiskopács közötti 767E jelzésű megyei útszakasz rehabilitációja részét képezi a „Nagyváradi Metropolisz Övezetben lévő megyei utak  járhatóságának növelése” elnevezésű projektnek, amely magába foglalja Fugyivásáhely (5,8 km), Biharszentandrás (5 km) és  Nagyürögd (8,4 km) körgyűrűjének építését is.

Előző Munkamegbeszélés a Nagyvárad-Arad gyorsforgalmi út építésére vonatkozó engedélyeket kiadó intézmények képviselőivel

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor
Schimbă dimensiune caractere
Contrast