Contact

Elhalasztották a kulturális központra vonatkozó pályázat nyertesének kihirdetését

Itthon > Uncategorized > Elhalasztották a kulturális központra vonatkozó pályázat nyertesének kihirdetését

Elhalasztották a nagyváradi Multifunkcionális Kulturális Központ építésére kiírt tervpályázat nyertesének kihirdetését, amelyre eredetileg december 8-án került volna sor.

A halasztást az indokolja, hogy a nyilvános versenypályázat lebonyolításakor az Országos Közbeszerzési Ügynökség (ANAP) döntése nyomán ez a projekt is bekerült az odaítélési eljárásra vonatkozó nyomon követési és ellenőrzési programba. A pályázat nyertesének kihirdetése az ügynökség jóváhagyása után történik.

A pályamunkák értékelésére  december 6-án és 7-én került sor, az eljárásra vonatkozó jelentést elküldték az ügynökségnek.

Mint ismeretes öt építészeti és tervezéssel foglalkozó cég nyújtott be tervpályázatot a nagyváradi Multifunkcionális Kulturális Központ  építésére.

A következő díjakat osztják ki: I. díj – a tervezésre vonatkozó szerződés értéke, a nyertes projekt általános becsült értékének legfeljebb 3 százaléka, II. díj – 40.000 lej, III. díj – 25.000 lej, a IV. és V. helyezést dicséretben részesülnek. A pályázatot benyújtó cégek mindegyike részvételi oklevelet kap.

Előző Visszakapja eredeti külsejét a révi menedékház

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor