Contact

Elkészült a belényesi tanuszoda

Itthon > Uncategorized > Elkészült a belényesi tanuszoda

Október 14-én került sor a belényesi tanuszoda átadására-átvételére. Az eseményen részt vett Călin Gal, a Bihar Megyei Tanács alelnöke, Vitályos Barna, a Bihar Megyei Fenntartható Fejlesztési Ügynökség elnöke, Dragoș Balog, Belényes alpolgármestere, valamint a kivitelező cég képviselői.

A belényesi tanuszoda két medencével rendelkezik, az egyik nagysága 25×12.5 méter, a másiké pedig 6×12.5 méter, ugyanakkor mosdókat, öltözőket és lelátókat is kialakítottak. A beruházás összértéke 7.182.289,53 lej áfával együtt, a kivitelezési munkálatokat a Costa Voc Impex Kft. végezte.

Az uszodakomplexumot a Belényesi Polgármesteri Hivatal kezelésébe adják, amely meghatározza a létesítmény programját és az üzemeltetésre vonatkozó feltételeket.

Mint ismeretes a megyében hét ilyen projektet valósítanak meg.  A székelyhídi, a diófási, a nagyszalontai, az érmihályfalvi és a belényesi létesítmény már elkészült, a margittai és a vaskohsziklási beruházás kivitelezése pedig hamarosan befejeződik.

A Bihar Megyei Tanács, a Fenntartható Fejlesztési Ügynökség közreműködésével irányítja a tanuszodákkal kapcsolatos beruházási programot, amelynek célja a megye és városok lakosai egészségének és fizikai állóképességének erősítése.

Előző Felújítási munkálatok zajlanak a Bihardobrosd- Biharrósa megyei úton

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor