Contact

Felújítási munkálatok zajlanak a Bihardobrosd- Biharrósa megyei úton

Itthon > Uncategorized > Felújítási munkálatok zajlanak a Bihardobrosd- Biharrósa megyei úton

Az utolsó két kilométer aszfaltozási munkálatai zajlanak a Bihardobrosd községben lévő Lankás település és Biharrósa közötti megyei útszakaszon. 

A 767C jelzésű megyei út 11,7 kilométeres szakaszán végeznek aszfaltozási és korszerűsítési munkálatokat. Az útszakaszt helyreállították, a hidakat és árkokat felújították, és az úttestet leaszfaltoztak. Bihardobrosd és Lankás településeken nagyrészt elkészültek a munkálatokkal.

„Jelenleg a munkálatok Lankás kivezető részénél zajlanak, az erdőterület övezetében, az út utolsó szakaszáig, amely Belényest  Biharrósán és Barátkán keresztül összeköti Nagybáróddal.. A teljes útszakasz aszfaltozása jövő év nyárig készül el. Ez az út csökkenti az összeköttetés távolságát a Szombatság-Bihardobrosd-Barátka-1. számú országút  közötti rész esetében. Köszönettel tartozom kollégáimnak a Műszaki Igazgatóságtól, valamint  a kivitelezőknek és a bihardobrosdi polgármesteri hivatalnak, hogy ilyen jól haladnak a munkálatokkal.”, közölte Ilie Bolojan, a Bihar Megyei Tanács elnöke.

Ezen útszakasz felújítása a következő projekt részét képezi: „A  útszakaszok helyreállítása és korszerűsítése a 767. számú megyei úton: 76. számú országút (Szombatság)-Bihardobrosd, a 0+000 kilométertől a 9+332 kilométerig terjedő szakaszon, valamint a 767C jelzésű megyei úton: 767 számú megyei út (Bihardobrosd)-Lankás-764. számú megyei út, a 0+000 kilométertől egészen a 11+672 kilométerig terjedő szakaszon”  Összesen 21 kilométeren újítják fel az utat.

A Helyi Fejlesztések Országos Program (PNDL) keretéből finanszírozott projekt összértéke 67.883.785,54 lej.

Előző <strong>Benyújtották az energiahatékonyság növelésére vonatkozó pályázatokat</strong>

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor