Contact

Elkészült a margittai tanuszoda

Itthon > Uncategorized > Elkészült a margittai tanuszoda

Befejeződtek a margittai tanuszoda építésének munkálatai. A Bihar Megyei Tanács, a Fenntartható Fejlesztési Ügynökség közreműködésével vette át a beruházást.

Az uszodakomplexumot a Margittai Polgármesteri Hivatal kezelésébe adják, amely biztosítja a létesítmény közművekre való csatlakoztatását. Az önkormányzat határozza meg a létesítmény programját és az üzemeltetésre vonatkozó feltételeket.

A margittai tanuszoda két medencével rendelkezik, az egyik nagysága 25×12.5 méter, a másiké pedig 6×12.5 méter, ugyanakkor mosdókat, öltözőket és lelátókat is kialakítottak. A beruházás összértéke 7.395.528 lej áfával együtt, a kivitelezési munkálatokat a Costa Voc Impex Kft. végezte.

Mint ismeretes a megyében hét ilyen projektet valósítanak meg.  A székelyhídi, a diófási, a nagyszalontai, az érmihályfalvi, a belényesi és a margittai létesítmény már elkészült, a vaskohsziklási beruházás kivitelezése pedig hamarosan befejeződik.

A Bihar Megyei Tanács, a Fenntartható Fejlesztési Ügynökség közreműködésével irányítja a tanuszodákkal kapcsolatos beruházási programot, amelynek célja a megye és városok lakosai egészségének és fizikai állóképességének erősítése.  

Előző Bírságokat róttak ki illegális szemetelésért

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor