Contact

Elkészült a tanuszoda Érmihályfalván

Itthon > Uncategorized > Elkészült a tanuszoda Érmihályfalván

Október 5-én került sor az érmihályfalvi tanuszoda átadás-átvételi eljárására. Az eseményen részt vett Călin Gal, a Bihar Megyei Tanács alelnöke, Vitályos Barna, a Bihar Megyei Fenntartható Fejlesztési Ügynökség (ADD) elnöke,  Karsai Attila, Érmihályfalva alpolgármestere, valamint a kivitelezést végző cég képviselői.

Az érmihályfalvi tanuszodának két medencéje van, melyek méretei 25×12.5 m, valamint  6×12.5 m,  és mosdókkal, öltőzőkkel és lelátóval rendelkezik. A beruházás értéke 6.913.030 lej áfával együtt.

„Elégtétellel nyugtázzuk, hogy elkészült a negyedik tanuszoda is Bihar megyében. Azt szeretnénk, ha a létesítményt jól karbantartanák és az uszodát használatba vennék a város lakosai és diákjai. A beruházás finanszírozását a Bihar Megyei Tanács biztosította a Fenntartható Fejlesztési Ügynökségen keresztül. A közművesítési munkálatokat a polgármesteri hivatal végeztette el.  Köszönjük a kivitelező és a polgármesteri hivatal munkáját és támogatását.”, jelentette ki Călin Gal, a Bihar Megyei Tanács alelnöke.

Mint ismeretes Bihar megyében hét településen létesítenek tanuszodákat.  Eddig négy tanuszoda készült el a következő helységekben: Székelyhíd, Diófás, Nagyszalonta és Érmihályfalva. Jelenleg zajlanak a margittai, a belényesi és a vaskohsziklási létesítmények kivitelezési munkálatai.  Nagyszalonta kivételével, ahol az építtető cég a Davinci Kft., a többi településen a Costa Voc Impex Kft. végzi el a kivitelezési munkálatokat.

A Bihar Megyei Tanács, a Fenntartható Fejlesztési Ügynökség közreműködésével irányítja a tanuszodákkal kapcsolatos beruházási programot, amelynek célja a megye és városok lakosai egészségének és fizikai állóképességének erősítése.

Előző Közvitára bocsátották a 2023-as helyi adókra és illetékekre vonatkozó határozattervezetet

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor