Contact

Előkészítik a 2021-2027 közötti időszakra vonatkozó projektcsomagot

Itthon > Európai uniós alapok > Előkészítik a 2021-2027 közötti időszakra vonatkozó projektcsomagot

Április 16-án a Bihar  megyei önkormányzat székhelyén munkamegbeszélést tartottak Ilie Bolojan és Mircea Mălan, a Bihar Megyei Tanács elnöke, valamint alelnöke, és  Marcel Boloș, az Észak- Nyugati  Regionális Fejlesztési Ügynökség vezérigazgatója között. A tanácskozáson részt vettek a megyei tanács szakapparátusának tagjai, a Műszaki Igazgatóságtól és az Európai alapok osztályától.

A megbeszélésen a projektportfolió előkészítése került előtérbe, amely lehetővé teszi az európai uniós finanszírozások lehívását, az 2021-2027 közötti pályázati időszakban. A Bihar megyei prioritások meghatározása nyomán, a Regionális Operatív Programon (POR) keresztül megpályázható potenciális támogatások a következő területekre vonatkoznak: közúti infrastruktúra, turizmus, kulturális örökség , energiahatékonyság, városi mobilitás, digitalizálás, vagy a vállalkozói ökoszisztémák fejlesztése.

,,A Bihar Megyei Tanács számára prioritás az  európai uniós források lehívása, ugyanis az idei költségvetésben  megkétszereztük a beruházásokra fordítandó összeget, az előző évi büdzséhez képest”, nyilatkozta Ilie Bolojan, a Bihar Megyei Tanács elnöke.

DSC_2833
Előző Az Integrált hulladékgazdálkodási menedzsment rendszer hat hónapos alkalmazásának elemzése

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor