Contact

Felújítják a Gyermek- és Társadalomvédelmi Főigazgatóság három épületét

Itthon > Uncategorized > Felújítják a Gyermek- és Társadalomvédelmi Főigazgatóság három épületét

A Bihar Megyei Tanács fel fogja újítani a Bihar Megyei Gyermek- és Társadalomvédelmi Főigazgatóság három épületét. A beruházás célja, hogy növelje az ingatlanok energiahatékonyságát. 

A következő három nagyváradi épületről van szó: a C2-es épületrész a fogyatékkal élő felnőttek Trinitatea lenevezésű gondozási és segítő központja (Înfrățirii utca 34. szám), C6-os épületrész-központi pavilon – a nagyváradi hajléktalanokat támogató és szociális reintregrációs központja (Traian Lalescu utca 3. szám), valamint a  C11-es épületrész – a fogyatékkal élő felnőttek Încrederea elnevezésű gondozási és segítő központja (Traian Lalescu utca 3. szám).

A beruházás fő célkitűzése a három épület éves energiafogyasztásának csökkentése és a környezeti mutatók értékeinek javítása az üvegháztartású gázok kibocsátásának csökkentése révén. További célok a hőkomfort növelése a hőveszteség csökkentése által, az elektromos energia-, a vízvezeték-, a fűtési hálózat, valamint a szellőztető rendszer korszerűsítése, a belső rész és külső homlokzatburkolat helyreállítása.

A Bihar Megyei Gyermek-és Társadalomvédelmi Főigazgatóság három ingatlanának felújítása és energiahatékonyságának növelése című projektet európai uniós forrásokból finanszírozzák az Országos Helyreállítási Program (PNRR) -5. komponensének-felújítási hullám elnevezésű keretéből.  A beruházás maximálisan támogatható értéke 1.320.720 euró áfa nélkül.

A Bihar Megyei Tanács képviselő-testülete a szeptember 22-i rendes ülésen hagyta jóvá a projekt benyújtását, a támogatható legmagasabb összeget és a beruházással kapcsolatos költségek mértékét. A pályázatot október első felében fogják benyújtani.

Előző Szállodaépítésre adtak koncesszióba egy telket

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor