Contact

Felújítják a nagyszalontai mentőállomás székhelyét

Itthon > Uncategorized > Felújítják a nagyszalontai mentőállomás székhelyét

Ilie Bolojan, a Bihar Megyei Tanács elnöke a szeptember 20-i sajtótájékoztatóján közölte, hogy felújítják a nagyszalontai mentőállomás  székhelyét.

Az épület nagyon leromlott állapotban van, az egészségügyi személyzet nem megfelelő munkakörülmények között dolgozik. 

A Bihar Megyei Mentőszolgálat kérésére, a tulajdonos jogi képviselői és az ingatlan adminisztrátora közötti megbeszélés nyomán abban állapodtak meg, hogy a Bihar Megyei Tanács együttműködési megállapodást köt a Bihar Megyei Mentőszolgálattal.  

A felek közösen valósítják meg az ingatlan (épületek és udvar) felújítását, a projektben részt vevő partnerek feladatait az együttműködési megállapodásban rögzítik.

„A helyiségek a Bihar Megyei Tanács tulajdonában vannak, ezeket néhány évvel ezelőtt adták a mentőszolgálat használatába. A Bihar Megyei Tanács jelenleg a belső udvar korszerűsítésével foglalkozik. Az egészségügyi minisztérium támogatásával próbáljuk helyreállítani az épületet. Ígéretet kaptunk, hogy megkapjuk majd ezt a támogatást. A Bihar Megyei Tanács saját szakembereivel készíti el a műszaki tervdokumentációt, ezzel is segítvén a mentőszolgálatot. Terveink szerint legkésőbb jövő év tavasszal már modern munkakörülményeket biztosítunk a sürgősségi eseteket ellátás számára”, jelentette ki Ilie Bolojan, a megyei önkormányzat elnöke.

Az együttműködési megállapodásra vonatkozó határozattervezet a megyei képviselő-testület szeptember 22-i ülésének napirendjén szerepel.

.

Előző Oktatási kampusz a duális képzésben részt vevő diákoknak

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor