Contact

Hamarosan befejeződik a székelyhídi tanuszoda építése

Itthon > Uncategorized > Hamarosan befejeződik a székelyhídi tanuszoda építése

Március 19-én végezték el a székelyhídi tanuszoda első működési próbáit. A vízkezelő és –fűtési rendszereket is tesztelték, ez azt jelenti, hogy  már a végéhez közelednek a székelyhídi beruházás munkálatai. Jelenleg az utolsó simításokat végzik.

Bihar megyében összesen hét tanuszodát építenek a következő településeken: Diófás, Belényes, Vaskohsziklás, Nagyszalonta, Margitta, Érmihályfalva és Székelyhíd, ez utóbbi helyszínen található a legelőrehaladottabb állapotban a beruházás.

Székelyhíd, Belényes, Vaskohsziklás, Margitta, Nagyszalonta és Érmihályfalva esetében a tanuszoda két-két medencével működik majd, amelyek méretei 25×12.5 méter, valamint  6×12.5 méter, öltőzőkkel, mellékhelyiségekkel és lelátókkal. Diófáson egy félig olimpiai típusú medencét építenek, amelynek mérete 25 x 12,5 méter. A beruházásokra előirányzott összeg 35,7 millió lej. Az összes településen a Costa Voc Impex Kft., a kivitelezéssel megbízott cég, kivéve Nagyszalontát, ahol a Davinci Kft. felelős a beruházásért.  

A Bihar Megyei Tanács, a Bihar Megyei Hosszú Távú Fejlesztési Ügynökség közreműködésével irányítja a tanuszodák építési programját, amelynek célja a megye városaiban élők egészégének és fizikai állapotának javítása.

Receptie bazin Sacueni 3
Előző Egyeztetés a megyei költségvetés tervezetéről az alárendelt intézmények képviselőivel

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor