Contact

Hat ajánlat érkezett Bihar község körgyűrűjének kivitelezésére

Itthon > Uncategorized > Hat ajánlat érkezett Bihar község körgyűrűjének kivitelezésére

Február 10-én járt le a Bihar község körgyűrűjének kivitelezésére kiírt tender határideje. A beruházás műszaki tervei már elkészültek.  Hat ajánlatot nyújtottak be az Elektronikus Közbeszerzési Rendszeren közzétett pályázati kiírásra.

Az árajánlatot benyújtott cégek a következők: (1) DRUMURI ORĂȘENEȘTI Rt., (2) DUMEXIM, (3) ASFAMIXT, (4) ANTREPRIZA DE REPARAȚII ȘI LUCRĂRI ARL CLUJ, (5) PORR CONSTRUCT és (6) PRECON TRANSILVANIA.

„Ezen a héten az értékelő szakbizottság elkezdi a beérkezett dokumentumok ellenőrzését. A pályázók jogosultságának vizsgálata után kerül sor az ajánlatok műszaki és pénzügyi értékelésére. Terveink szerint április végéig kiválasztjuk a tendert elnyerő céget. Ha ezzel kapcsolatban nem érkeznek óvások, akkor május folyamán aláírjuk a kivitelezési szerződést az építő céggel. A szerződés aláírásától számított két héten belül elkezdődik a körgyűrű kivitelezése.  

Remélhetőleg jövő nyárra befejeződik a körgyűrű kivitelezése. A munkálatok első részét a Bihar Megyei Tanács saját költségvetéséből finanszírozza, míg ősztől, a munkálatok második részének a kivitelezése európai unió alapok felhasználásával valósul meg”, nyilatkozta Ilie Bolojan, a Bihar Megyei Tanács elnöke.

A projekt becsült összértéke 81.540.444,51 lej áfa nélkül. „A Nagyváradi Metropolisz Övezetben lévő megyei utak bővítése- 3. szakasz” elnevezésű beruházás kivitelezésének időtartama 18 hónap a munkálatok elkezdésére vonatkozó rendelkezés kiadásától számítva.  

Bihar község 8,75 kilométer hosszú körgyűrűje két szakaszból fog állni. Az 5,6 kilométeres hosszú első szakasz, a tulajdonképpeni körgyűrű kikerüli Bihar községet, a 3,15 kilométeres második szakasz pedig összeköti Hegyközpályit a leendő körgyűrűvel.

Mint ismeretes február 2-án írták alá a Nagyváradi Metropolis Övezetben  lévő többi körgyűrű ( a fugyivásárhelyi, a biharszentandrási és a nagyürögdi) kivitelezésére vonatkozó szerződéseket.  Az építő cégnek, a PORR CONSTRUCT-nak 18 hónap áll a rendelkezésére a beruházás kivitelezésére.  

 

Előző Az önkormányzatok teljesítményétől is függ a helyi költségvetésekbe utalandó összeg

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor