Contact

Hat ajánlatot nyújtottak be a volt poliklinika épületfelújításának műszaki felügyeletére

Itthon > Uncategorized > Hat ajánlatot nyújtottak be a volt poliklinika épületfelújításának műszaki felügyeletére

Február 16-án járt le az árajánlatok benyújtásának határideje a nagyváradi Fő utcai volt poliklinika épületfelújításának műszaki felügyeletre (ellenőrzésre és építkezési szaktanácsadásra) vonatkozó tender esetében. 

A Közbeszerzések Elektronikus Rendszeren (SEAP) közzétett tender esetében hat cég nyújtott be ajánlatot: (1) a MEDOS CONSTRUCT & CONSULTING, (2) a Carpat Design Consulting, (3) a TIRLA CONCEPT CONSULTING, (4) az ASREF Kft., (5) a Structur ALL Consulting Napoca, valamint (6) a Baseli Drum Consult. A szolgáltatások becsült értéke 435.920,76 lej áfa nélkül.

A Bihar Megyei Tanács leendő székhelyének főjavítási munkálatainak kivitelezésére kiírt tendereljárás elbírálása folyamatban van.

A Fő utcai egykori poliklinika helyreállítási munkálatainak becsült értéke 25.948.219,40 lej áfa nélkül. A Bihar Megyei Tanács európai alapokból finanszírozná a projektet.

Az épület állaga jelentősen leromlott, így nem lehetséges a használata. A Bihar Megyei Tanács által az utóbbi években végzett állagmegóvási munkálatoknak köszönhetően a málló vakolat nem veszélyeztette a járókelőket.

Növelik az épület energiahatékonyságát és úgy újítják fel és alakítják át, hogy az megfelelő legyen a Bihar Megyei Tanács székhelyének, valamint alkalmas legyen az intézmény valamennyi munkatársának a befogadására. A kivitelezők megerősítik a falakat, belső átalakításokat végeznek, felújítják a homlokzatot, korszerűsítik a tetőteret, modernizálják az elektromos és vízhálózatot, valamint a fűtés- és tűzvédelmi rendszert.

Előző Urbanisztikai bizonylatok és építési engedélyek kiadása

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor