Contact

Hóeltakarítási munkálatok a megyei utakon

Itthon > Uncategorized > Hóeltakarítási munkálatok a megyei utakon

Folyamatosan tisztítják a megyei utakat a hóeltakarító járművek. Február 2-án reggeltől a következő jelzésű megyei utakat járják a hóeltakarító járművek: 795., 191A, 191F, 709A és 792A.

Bihar megyében téli körülmények között lehet közlekedni a megyei utakon, nincsenek fennakadások A biztonságos közlekedés feltételeit megteremtve folyamatosan takarítják a havat az utakról.

Mint ismeretes 40 hóeltakarító jármű vethető be, 8 Élesd övezetében, 8 Belényes térségében, 8 Margitta környékén, 8 Nagyvárad övezetében és szintén 8 Tenke környékén. Ezek mellett még 8 olyan speciális járművel rendelkeznek, amelyeket szükség esetén be lehet vetni (például hómaró és–eke ).

A Bihar Megyei Tanács kezelésében lévő megyei utakon történő hóeltakarításért a következő négy cég felel:  a CARIER Kft. (Élesd térsége),  a DRUMURI BIHOR Rt. (Nagyvárad környéke és Belényes övezete),  a GP SĂGEATA PROD Kft. (Margitta térsége), valamint a CRIȘANA PRO CONSTRUCT Rt. (Nagyszalonta – Tenke övezete).

Mint ismeretes a Bihar megyén áthaladó országutak kezelése az Országos Közúti Infrastruktúra-kezelő Társasághoz tartozik, amely felelős a hóeltakarításáért is ezek esetében. A megyei úthálózat kezelését a Bihar Megyei Tanács végzi, a községi utakét pedig a polgármesteri hivatalok.

Előző Tendert írtak ki a volt poliklinika épületfelújítási munkálatainak műszaki felügyeletére

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor