Contact

Tendert írtak ki a volt poliklinika épületfelújítási munkálatainak műszaki felügyeletére

Itthon > Uncategorized > Tendert írtak ki a volt poliklinika épületfelújítási munkálatainak műszaki felügyeletére

Január 28-án tették közzé a Közbeszerzések Elektronikus Rendszerében (SEAP) a nagyváradi Fő utcai volt poliklinika épületfelújításának műszaki felügyeletre (ellenőrzésre és építkezési szaktanácsadásra) vonatkozó tendert.

A SEAP-on közzétett pályázat szerint a beruházás becsült értéke 435.920,76 lej áfa nélkül. Árajánlatokat február 16., szerda 15 óráig lehet tenni.

Az épület állaga jelentősen leromlott, így nem lehetséges a használata. A Bihar Megyei Tanács által az utóbbi években végzett állagmegóvási munkálatoknak köszönhetően a málló vakolat nem veszélyeztette a járókelőket.

Növelik az épület energiahatékonyságát és úgy újítják fel és alakítják át, hogy az megfelelő legyen a Bihar Megyei Tanács székhelyének, valamint alkalmas legyen az intézmény valamennyi munkatársának a befogadására. A kivitelezők megerősítik a falakat, belső átalakításokat végeznek, felújítják a homlokzatot, korszerűsítik a tetőteret, modernizálják az elektromos és vízhálózatot, valamint a fűtés- és tűzvédelmi rendszert.

Előző Elkezdődnek a megyei hulladékgyűjtő udvarok építési munkálatai

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor