Contact

Jó ütemben haladnak a margittai buszpályaudvar építési munkálatai

Itthon > Infrastruktúra > Jó ütemben haladnak a margittai buszpályaudvar építési munkálatai

Jól haladnak a margittai buszpályaudvar építési munkálatai. A beruházás kivitelezése március 11-én vette kezdetét, jelenleg mintegy 70 százalék a megvalósítás mértéke.  Ha ugyanebben az ütemben folytatódnak a munkálatok, akkor a meghatározott idő előtt is elkészülhet a buszpályaudvar, azaz június vége és július első hete között.

A buszpályaudvar két részből fog állni. Az elő épületrészben, amelynek területe 105 négyzetméter,  lesz a váróterem (20-30 személy befogadására alkalmas), a jegyértékesítési és információs pont (ez két irányból is megközelíthető, belülről és kívülről), valamint a mellékhelyiség. Ezek mellett  lesz egy kereskedelmi rész, egy öltöző a dolgozók számára, és egy műszaki, karbantartói szoba is. A váróteremben elhelyeznek egy elektronikus kijelzőt, amely tartalmazza az érkezésre és indulásra vonatkozó információkat , és egy hangos utastájékoztató  rendszert is.

A másik részben kap helyet a pályaudvar peronja, amelyet tetőzettel fednek be 272 négyzetméteren. Ott is elhelyeznek egy elektronikus kijelzőt, egy hangos utastájékoztató rendszert, valamint egy kamerás megfigyelőrendszert.

A margittai munkálatokért a Flodor Transcom Kft felel, a szerződés áfa nélküli értéke 914.190,35 lej. A beruházás öt hónap alatt kell elkészüljön.

A beruházást a Bihar Megyei Tanács hajtja végre, a Bihar Megyei Hosszú Távú Fejlesztési Ügynökség (ADD), valamint a megyei önkormányzat Főépítészi Igazgatóságának keretében működő Szállításügyi Osztály közreműködésével.

5
Előző Jól haladnak a belényesi buszpályaudvar építési munkálatai

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor