Contact

Jól haladnak a belényesi buszpályaudvar építési munkálatai

Itthon > Uncategorized > Jól haladnak a belényesi buszpályaudvar építési munkálatai

A belényesi buszpályaudvar építési munkálatai, amelyek április 14-én kezdődtek, az ütemterv szerint haladnak. Ezen a héten helyezték el a peron tartóoszlopait. A következő szakaszban pedig kezdetét veszi a pályaudvar épületének kivitelezése.

„Jól haladnak a belényesi buszpályaudvart építésének munkálatai, ha tartják ezt az ütemet, akkor nagyon valószínű, hogy a meghatározott idő előtt készüljön el a beruházás”, közölte Vitályos Barna, a Bihar Megyei Hosszú Távú Fejlesztési Ügynökség (ADD) ügyvezető igazgatója.

A buszpályaudvar a Burgundia Mare utcán található és egyetlen épületből állni, amelynek területe mintegy 110 négyzetméter. Ebben lesz egy 24 férőhelyes váróterem, jegy- és bérletértékesítési, valamint információs és tudakozódó pont, egy kereskedelmi helyiség, egy raktár és műszaki övezet, valamint négy autóbusz számára fedett peron. A pályaudvar külső részét is rendezik, zöld övezetet és járdákat alakítanak ki, padokat, útjelző táblákat, elektronikus kijelzőt helyeznek el. Az épület és a kültéri rész összesen mintegy 196 négyzetmétert foglal el.

A belényesi beruházás kivitelezője az EVALSTAR SERV Kft., a szerződés érteke pedig 872.650,60 lej áfa nélkül. A cégnek 5 hónap alatt kell elkészülnie a beruházással az építési munkálatok elkezdésére vonatkozó utasítás kiadásától számítva.

A beruházást a Bihar Megyei Tanács hajtja végre a Bihar Megyei Hosszú Távú Fejlesztési Ügynökség (ADD), valamint a megyei önkormányzat Főépítészi Igazgatóságához tartozó Szállításügyi Osztály közreműködésével.

Autogara Beiuș 4
Előző Közvitára bocsátották a Különleges Szállítási Engedély kiadásának díjszabásait

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor