Contact

Készenlétben állnak a beavatkozásra a hóeltakarító gépek

Itthon > Uncategorized > Készenlétben állnak a beavatkozásra a hóeltakarító gépek

A Bihar Megyei Tanács  Műszaki Igazgatóságának keretében működő Megyei Útügyi Iroda kezdeményezte a megyei utak karbantartásért, a hóeltakarításért és jégmentesítésért felelős cégek mozgósítását. 

Tekintettel az Országos Meteorológiai Hivatal aktualizált előrejelzésére az április 6-9-e közötti időszakra, elő kell készíteni a hóeltakarító munkagépeket, hogy szükség esetén azonnal bevethetőek legyenek a megyei utakon történő biztonságos közlekedés megteremtése érdekében. Az időjárás alakulásától függően, szükség esetén a cégek még több hóeltakarító járművet küldhetnek terepre.

Az Országos Meteorológiai Hivatal szerint a napokban hidegebb idő lesz, mint ami az év ezen időszakában szokott lenni. Az átlagos maximális hőmérséklet napközben 6-9 fok között lesz, míg az éjszakai minimum hőmérséklet -3 fokra süllyed. Április 6-7-én záporok lehetnek, egyes helyeken jelentős mennyiségben , villámlás is előfordulhat.

A Bihar Megyei Tanács kezelésében lévő megyei utak hóeltakarítási tevékenységéért felelős négy cég a következő: CARIER Kft. (Élesd környéke), DRUMURI BIHOR Rt. (Nagyvárad és Belényes térsége), GP SĂGEATA PROD Kft. (Margitta övezete), valamint CRIȘANA PRO CONSTRUCT Rt. (Nagyszalonta-Tenke környéke).

Előző Forgalomellenőrzés az útminőség biztosításának érdekében

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor