Contact

Két új befektető a mezőtelegdi ipari parkban

Itthon > Uncategorized > Két új befektető a mezőtelegdi ipari parkban

A Nagyváradi Helyi Fejlesztési Ügynökség Rt. (ADLO), mint a nagyváradi és a Bihar megyei ipari parkok kezelője 2021. augusztus 23. és november 30. között nyílt árverést szervezett a mezőtelegdi ipari parkban található két rendelkezésre álló telekre. A létesítmény Mezőtelegden található, mintegy 17 kilométerre Nagyváradtól, az E60-as európai országút közelében. 

A licitáció nyomán az egyik, 2.458 négyzetméteres parcellát a Tony Instal Kft. foglalta el, amely villanyszereléssel és az ezzel kapcsolatos munkálatokkal foglalkozik. A befektetés értéke 200 ezer euró.

A másik, 6.186 négyzetméter nagyságú telket a West Team Food Kft. Kapta meg közvetlen tárgyalás útján. A cég az élelmiszeriparban tevékenykedik, a beruházás értéke 1 millió euró.

“ Célkitűzésünk a Bihar megyei ipari parkhálózat fejlesztése. A mezőtelegdi ipari park esetében történő két beruházás kapcsán szeretném megköszönni a befektetők bizalmát. Bihar megye fejlesztésének érdekében jó irányba haladunk, szeretnénk lehetőséget biztosítani Bihar megye lakosainak, hogy lakhelyükhöz közel kaphassanak állást.”, közölte Alina Silaghi, az ADLO vezérigazgatója.

A mezőtelegdi ipari parkban maximum 25 évre lehet haszonbérbe venni a parcellákat, a vonatkozó kezelési és szolgáltatási szerződés aláírásától számítva. A nyílt árveréseken a kezdő kikiáltási ár nettó 4 euró/négyzetméter/25 év a feldolgozó és termelőipari vállaltok számára, illetve 4,50 euró/négyzetméter/25 év a szolgáltatást végző cégek számára.

Az érdeklődők csak írásban kérhetnek információkat a Nagyváradi Fejlesztési Ügynökségtől, az árveréssel kapcsolatos dokumentációról és az eljárásban való részvételi feltételeiről, amelyet a contact@adlo.ro email címre küldhetnek.

Előző Helyzetjelentés a tanuszodák építéséről

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor