Contact

Kiírták a közbeszerzési eljárást a belényesi körgyűrű építésére

Itthon > Uncategorized > Kiírták a közbeszerzési eljárást a belényesi körgyűrű építésére

Október 8-án jelent meg az Elektronikus Közbeszerzési Rendszeren a belényesi körgyűrű kivitelezési munkálatainak elvégzésre vonatkozó tender.

A projekt tervezett értéke 316.930.989,34 lej és 329.622.308,91 lej közötti. A „ Belényes körgyűrűjének változata” elnevezésű beruházás kivitelezésének időtartama 18 hónap, a munkálatok elkezdésére vonatkozó rendelkezés kibocsátásától számítva. Az érdeklődők december 13., 15 óráig nyújthatják be ajánlataikat.

„Összetett munkálatról van szó (három felüljáró és két viadukt épül, ezek mindegyike több mint 700 méter hosszú), amelyet 2023 végéig kell befejezni. A műszaki terv a dokumentáció részét képezi. Ha a tendereljárás zökkenőmentesen zajlik majd le, akkor jövő tavasszal hozzá lehet fogni a kivitelezési munkálatokhoz. Köszönettel tartozom a tervezőknek, a Bihar Megyei Tanács és a Országos Közút- és Autópálya-kezelő Társaság szakembereinek, a polgármesteri hivataloknak és a beruházás kapcsán együttműködő hatóságoknak, hogy ebbe a szakaszba jutott a belényesi térség számára fontos projekt. Ez az elkerülő út biztosítja a tranzitforgalmat a Nagyvárad-Déva közötti 76. számú országúton    ”, közölte Ilie Bolojan, a Bihar Megyei Tanács elnöke.

A körgyűrű nyomvonalának hossza 7,33 kilométer. Az út kétsávos lesz, menetirányonként egy-egy sávval, és a következő műszaki jellemzőkkel rendelkezik: az úttest szélessége hét méter lesz, amihez még hozzáadódnak a szélesítésből adódó különbözetek, a sávszélesség 2*075 méter lesz, az útszegély mérete pedig 2*1,70 méter.

A projektet vissza nem térítendő európai alapokból finanszírozzák, a 2014-2020 közötti Nagy Infrastrukturális Operatív Program (POIM) révén.

Előző Szelektív hulladékgyűjtés a Bihar megyei tanintézményekben

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor