Contact

Kiírták a tendert a diófási pszichiátriai kórház épületének felújítására

Itthon > Uncategorized > Kiírták a tendert a diófási pszichiátriai kórház épületének felújítására

Február 3-án meghirdették a közbeszerzési eljárást a „Diófási Pszichiátriai Kórház épületei energetikai hatékonyságának növelése és rehabilitációja” elnevezésű beruházás tervezési és kivitelezési munkálatainak elvégzésére. 

A beruházás becsült összértéke 21.693.366,69 lej áfa nélkül, az árajánlatok benyújtásának határideje 2023. március 6-a.

A projekt szerint öt épületrészt fognak renoválni, amelyekbe a diófási pszichiátriai kórház, valamint a diófási egészségügyi-szociális ellátóközpont működik. A beruházás legfontosabb célkitűzése, az ingatlanok energetikai hatékonyságának növelése, az éves energiafogyasztás csökkentésével, valamint a környezetvédelemi szempontok figyelembe vétele az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése által.  

Ezen célkitűzések megvalósítása érdekében hőszigetelik az ingatlanokat, kicserélik a fűtés- és az elektromos hálózatot, valamint korszerűsítik a mosdókat.   

A „Diófási Pszichiátriai Kórház épületei energetikai hatékonyságának növelése és rehabilitációja” elnevezésű projekt megvalósítására a PNRR 5. szegmense, amely az úgynevezett „Felújítási hullám” keretében kértek támogatást. Ez a program 2. prioritási tengelye, amely a „Középületek részleges vagy teljes energetikai felújítására” vonatkozik.

Mint ismeretes januárban írták alá a diófási pszichiátriai kórház épületének felújítására vonatkozó finanszírozási szerződést, a beruházás az Országos Helyreállítási és Ellenállóképességi Alap kereteiből fogják támogatni. A Bihar Megyei Tanács által benyújtott projekt támogatása teljes egészében vissza nem térítendő finanszírozás.

Előző Aláírták a belényesi körgyűrű kivitelezésére vonatkozó szerződést

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor