Contact

Kiírták a tendert a volt poliklinika felújítására

Itthon > Uncategorized > Kiírták a tendert a volt poliklinika felújítására

Október 28-án hirdették meg a volt poliklinika (egykori pénzügyi palota) felújítására vonatkozó licitációt. Ebben az épületben lesz a Bihar Megyei Tanács új székhelye.

Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben (SEAP) közzétett tendereljárás szerint az árajánlatokat december 3., 15 óráig lehet benyújtani, a beruházás becsült értéke nettó 25.948.219,40 lej.

A nagyváradi Fő utca 35. szám alatti épület történelmi műemlék, amely Bihar megye- Megyei Tanács tulajdonában van. Az ingatlan nagyon rossz állapotban található, ezért balesetveszélyes, ugyanis bármikor lehullhat a vakolat a palota homlokzatáról. A Bihar Megyei Tanács eddig két állagmegőrzési munkálatot végeztetett el, hogy elkerüljék a fennebb említett nemkívánatos eseményeket.

Az energiahatékonyság növelése érdekében hőszigetelési munkálatokat fognak végezni.  Teljesen felújítják és átalakítják az épületet, hogy megfelelő székhelyet biztosítson a Bihar Megyei Tanácsnak, és az intézmény valamennyi alkalmazottja számára befogadóképes legyen. A beruházás feladatkiírása szerint a munkálatoknak tartalmazniuk kell a hőszigetelést, belső és külső beavatkozásokat, homlokzat- és tetőfelújítást, belterek átrendezését, a villany-, víz- és fűtésrendszer rendbetételét, tűzvédelmi rendszer kiépítését. Ugyanakkor külső területrendezési munkálatokat is terveznek, és tetőteret hoznak létre.

A Bihar Megyei Tanács európai uniós pénzforrásokból akarja megoldani a projekt finanszírozását.

Előző Elfogadták a Pádis- Ponor Ék közötti útszakasz korszerűsítésének műszaki-gazdasági mutatóit

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor