Contact

Kiírták a tendert két parcella kiadására a mezőtelegdi ipari parkban

Itthon > Uncategorized > Kiírták a tendert két parcella kiadására a mezőtelegdi ipari parkban

A Nagyváradi Helyi Fejlesztési Ügynökség (ADLO) november 8-án nyílt árverésre bocsátott két parcellát a mezőtelegdi ipari park területén. Az egyik telek 2.458 négyzetméteres, a másik pedig 3.080 négyzetméteres, és mindkettő alkalmas arra, hogy üzemcsarnokok, illetve termelői vagy szolgáltatói tevékenységeknek helyet biztosító ingatlanok épüljenek a területen.

Az ajánlatokat november 8-29. között lehet benyújtani. Az ügynökség által közzétett hirdetés szerint legtöbb 25 évig érvényes a használati jog, a szerződés aláírásának napjától számítva. A kikiáltási ár nettó 4 euró/négyzetméter/25 év a feldolgozóipar esetében, és nettó 4,5 euró/négyzetméter/25 év a szolgáltatóiparnál.

A mezőtelegdi ipari park mintegy 20 kilométerre található Nagyváradtól és 37 kilométerre a román-magyar határtól, 9,2 hektáron fekszik, és megközelíthető az E60-as európai főútról.

A befektetőknek összesen kilenc, különböző nagyságú (2434-21.030 négyzetméterű) parcella áll majd a rendelkezésére, valamint víz- és csatornahálózat, elektromos hálózat, utcai közvilágítás, két buszmegálló, 62 parkolóhely, valamint folyamatosan működő térfigyelőkamera-rendszer.

A licitációval kapcsolatos bővebb információk a Nagyváradi Helyi Fejlesztési Ügynökség honlapján találhatóak a https://www.adlo.ro címen a LICITAȚII elnevezésű menüpontnál.

Előző Bihar megye kulturális stratégiájáról szerveznek megbeszéléseket

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor