Contact

Kiírták  az építkezési szaktanácsadására vonatkozó tendert

Itthon > Uncategorized > Kiírták  az építkezési szaktanácsadására vonatkozó tendert

A Bihar Megyei Tanács  tendert írt ki a diófási pszichiátriai kórház  azon épületeire vonatkozó műszaki tanácsadási szolgáltatásra (felügyelet és építkezési szaktanácsadás), amelyek felújítását a közeljövőben fogják elkezdeni. 

Az Elektronikus Közbeszerzési Rendszerben (SEAP) közzétett felhívás szerint a szolgáltatások becsült értéke 417.129 lej áfa nélkül. Az ajánlatok benyújtásának határideje 2023. június 12.,15.00 óra.

A diófási pszichiátriai kórház épületeinek felújítása érdekében a következő két projektet valósítják meg: a Diófási Pszichiátriai Kórház épületei energetikai hatékonyságának növelése és rehabilitációja” elnevezésű projektet, valamint a „ Diófási Pszichiátriai Kórház foglalkozásterápiás épülete energiahatékonyságának növelése és rehabilitációja” elnevezésű tervet. Mindkét projekt esetében  a tendert megnyerő cégek(et) kell kijelölni. A projekt becsült összértéke meghaladja a  23 millió lejt.

A beruházások hozzájárulnak az energiafogyasztás csökkentéséhez, és az ingatlanok rákerülnek a fenntartható épületek listájára.  Ennek érdekében  olyan összefüggő beavatkozások szükségesek, amelyek kivitelezése meg kell feleljen a műszaki és gazdasági szempontoknak.

Ezen célkitűzések megvalósítása érdekében hőszigetelik az ingatlanokat, kicserélik a fűtés- és az elektromos hálózatot, valamint korszerűsítik a mosdókat.  

A teljes egészében vissza nem térítendő finanszírozás európai uniós forrásokból történik a PNRR 5. szegmensének, amely a „Felújítási hullám”, B2.1.a elnevezésű művelet- Középületek energiahatékonyságának növelése- Helyhatóságok elnevezésű kiírás keretéből biztosítják.

Előző Aláírták a nagyürögdi, fugyivásárhelyi és hegyközpályi gázhálózatok kivitelezési szerződését

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor