Contact

Kijelölték a Nagyvárad-Arad gyorsforgalmi úttal kapcsolatos tender nyertesét

Itthon > Uncategorized > Kijelölték a Nagyvárad-Arad gyorsforgalmi úttal kapcsolatos tender nyertesét

Június 18-án kihirdették a Nagyvárad –Arad gyorsforgalmi út  hatástanulmányának aktualizálására és műszaki tervének elkészítésére szervezett licitáció nyertesét. Az eljárás keretében benyújtott pályázatok elemzését követően az értékelő bizottság a CONSITRANS Kft. ajánlatát tartotta a legjobbnak. A szerződés értéke 39.852.874,70 lej áfa nélkül.

Az esetleges óvások benyújtásának határideje 10 nap, és ha nem érkezik fellebbezés, akkor aláírják a szolgáltatói szerződést, amelynek tárgya: a „ Nagyvárad-Arad gyorsforgalmi út hatástanulmányának aktualizálása, kiegészítése, felülvizsgálata, a munkálatok kivitelezésének engedélyezéséről szóló terv kidolgozása, a műszaki terv elkészítése, a tervező műszaki segítsége (S.F.+P.A.C.+P.O.E.+P.T.E.)”

A szerződés előírásai szerint a CONSITRANS Kft.-nek 20 hónap áll a rendelkezésére a S.F.+P.A.C.+P.O.E.+P.T.E. szakasz dokumentációja tervezésének befejezéséhez, amely időszak első tíz napjában az aktualizált hatástanulmány kidolgozását és leadását kell elvégezni.   

A projekt szerint a gyorsforgalmi út áthalad Bihar és Arad megyén is,

 14,6 kilométeren menetirányonként három sávos autópálya jellegű út,

 43, 5 kilométeren menetirányonként kétsávos autópálya profilú

útszakasz, 76, 4 kilométeren pedig menetirányonként kétsávos gyorsforgalmi útszakasz lesz.

A Nagyvárad –Arad gyorsforgalmi út munkálatainak becsült értéke egy milliárd euró, a beruházást az Országos Közúti Infrastruktúra-kezelő Társasággal (CNAIR) együttműködve valósítják meg, a közlekedésre vonatkozó operatív program keretében történő vissza nem térítendő európai uniós finanszírozásból.

Előző Gyorstesztek elvégzésére alkalmas központot hoznak létre a váradi repülőtéren

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor