Contact

Kijelölték  az oláhhomorogi híd felújítását végző  kivitelezőt

Itthon > Uncategorized > Kijelölték  az oláhhomorogi híd felújítását végző  kivitelezőt

Kijelölték a Madarász községben lévő Oláhhomorog településen áthaladó 979A jelzésű megyei úton és a 79. számú országúton lévő gyűjtőcsatorna felett átívelő híd javítási munkálatainak elvégzésére kiírt tender nyertesét.

A két benyújtott ajánlat értékelését követően a Dumexim Kft. lett a közbeszerzési eljárás nyertese. Az árajánlat értéke 1.201.101,96 lej áfa nélkül. 2023. március 30-ig lehet fellebbezést benyújtani.

A tervek szerint teljesen felújítják a Körös gyűjtőcsatornája fellett húzódó vasbeton hidat a 797A jelzésű úton, amely mintegy 500 méterre van az Oláhhomorog és a 79. számú országút közötti kereszteződésétől a település irányába. A 797A jelzésű megyei út Mezőbikács-Jánosda-Oláhhomorog közötti szakasza IV-es műszaki besorolású út, és szerepel Bihar megye közvagyonának nyilvántartásában.

A felújítási tervekben a következők szerepelnek:

– a kanyarok kialakítása az alaprajzon és a térben – ahol ez szükséges és lehetséges;

-jobb látási viszonyok biztosítása;

– a 797A jelzésű megyei út és a szomszédos ingatlanok vízelvezetésének és árvízvédelmének biztosítása, valamint a közúti infrastruktúra korszerűsítése a biztonságos közlekedés érdekében.

A híd a gyűjtőcsatorna felett található, megjegyzendő, hogy az átkelő közelében lévő megyei úton dupla kanyar található: a baloldali rész a jobb partra kanyarodik a jobboldali pedig a bal partra.

Előző A Bihar Megyei Tanács pályázatot írt ki a civil szervezeteknek

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor