Contact

Korszerűsítették a Tasádfő és Kiskopács közötti megyei utat

Itthon > Uncategorized > Korszerűsítették a Tasádfő és Kiskopács közötti megyei utat

Hamarosan befejeződnek a Tasádfő-Kopácsmező-Kiskopács-Serges közötti megyei útszakasz felújítási munkálatai. Augusztus 11-én Mircea Mălan, a Bihar Megyei Tanács alelnöke, az intézmény Műszaki Igazgatóságának munkatársaival, a tervezővel, a kivitelezést végző cég képviselőivel, és a munkálatok ellenőrzését végző személlyel a helyszínen tekintette meg a beruházást. Néhány napon belül sor kerül az átadásra.

A 19,8 kilométer hosszúságú út, menetirányonként egy-egy sávos lesz, az úttest szélessége hat méter.  Ehhez hozzáadódik az útszegély szélessége is, amely 0.5 és 0,75 méter közötti. Az utat 4,95 kilométer hosszan teljesen helyreállították, a többi szakaszon aszfaltozási munkálatok zajlottak. 

A megyei útszakaszon három híd is található.  A kivitelező két hidat lebontott és újjáépített, mindkettő tíz méter hosszúságú. A harmadik híd esetében javítási munkálatokat végeztek. A beruházás során 25 új  pallót is építettek, hogy az úttestről elvezessék az esővizet, és a közelben lévő völgyekbe irányítsák.

A „76. számú országút részét képező 767B jelzésű megyei úton találhatóTasádfő-Kiskopács-Serges-767 számú megyei út korszerűsítése ” elnevezésű projektet a Helyi Fejlesztések Országos Programján (P.N.D.L. 1) keresztül finanszírozták.   A kivitelező cég a nagyváradi Drumuri Bihor Rt. volt.

 A munkálatokat 2020.01.31-én kezdték el, a megbízási szerződés értéke 18.903.527,99 lej áfával együtt.

Reabilitare_DN76_Tasad_Copacel_DJ767
Előző Projektek a Vaskóhi-fennsík turisztikai fejlesztésére

Newsletter

Află ultimele noutăți, articole și resurse
trimise direct către tine

Copyright © CJBihor 2003-2022. Consiliul Județean Bihor